Головна Новини Політика внутрішня політика В "Слузі народу" розповіли про майбутнє Дубінського
commentss НОВИНИ Всі новини

В "Слузі народу" розповіли про майбутнє Дубінського

Нардепа підтримують представники багатьох регіональних осередків «Слуги народу»

19 лютого 2021, 15:59 comments1322
Поділіться публікацією:

Скандально відомий народний депутат Олександр Дубінський поки залишається очільником осередку партії "Слуга народу" в Київській області. В деталях про це розповів керівник партії Олександр Корнієнко під час спілкування із представниками видання LB.ua.

В "Слузі народу" розповіли про майбутнє Дубінського

Олександр Корнієнко та Олександр Дубінський. Фото із відкритих джерел

За словами політика, Дубінський не виходив із партії, а також продовжує бути головою депутатської спільноти "слуг" на Київщині. На сьогодні жодних побоювань щодо ймовірного "розвалу" цього осередку не існує.

"Це у нас перша така ситуація, коли керівника осередку виключають із фракції у Верховній Раді. Формально, згідно із законом "Про партії", це взагалі ніяк пов’язано. Але зважаючи, що достатня кількість членів партії — депутати Верховної Ради, і більшість осередків очолюють депутати ВРУ, окрім двох, то це, звісно, такий нонсенс", — пояснив ситуацію Корнієнко.

Водночас нардеп зізнається, що поки конкретного виходу із ситуації, яка склалася, у "Слузі народу" не бачать. Нині представники партії вивчають звернення регіональних осередків, які висловилися на підтримку Олександра Дубінського. Корнієнко стверджує, що подібні документи надійшли майже від усіх наявних на сьогодні в України об’єднаних територіальних громад.

Також, на переконання Корнієнка, масового "відтоку" депутатів зі "Слуги народу" в разі виходу з партії самого Дубінського не передбачається. І це — попри попередні тематичні заяви-"погрози" з боку нардепа.

На запитання про те, чому колеги підтримали виключення Дубінського із фракції у Верховній Раді, Олександр Корнієнко згадав про відповідальність за суспільно значущі дії.

"Я вважаю, що у суспільстві немає такої культури [політичної відповідальності за некоректну поведінку — ред.], і наша партія — молода, незріла — до цього ще не прийшла. Чесно кажучи, відповідальності немає у жодної партії. Але її слід нарощувати, — пояснює очільник "Слуги народу". — В плані Дубінського зрозуміло, що це працює і в інший бік. Я певен, що багато людей голосували, бо накопичилося [ймовірно, претензій — ред.] уже".

Також Корнієнко не намагається коментувати будь-які одноосібні рішення Дубінського, адже вважає, що, як і будь-який політик, він намагається будувати "свою лінію".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, чому, на думку експертів, олігарх Коломойський не став на захист Дубінського після його виключення із фракції "Слуга народу".

Також на порталі можна дізнатися, за якою ціною почав розпродувати власні автівки Олександр Дубінський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини