Головна Новини Політика внутрішня політика Утікач та соратник Януковича у Москві потрапив у кому: що відомо про його стан
commentss НОВИНИ Всі новини

Утікач та соратник Януковича у Москві потрапив у кому: що відомо про його стан

За інформацією російських ЗМІ, стан Клюєва нібито тільки погіршується

4 жовтня 2023, 07:25 comments1280
Поділіться публікацією:

Колишній глава Адміністрації президента-втікача Віктора Януковича потрапив до лікарні у Москві. Андрій Клюєв знаходиться в Москві після втечі. З'явилася інформація, що він знаходиться у важкому стані, його навіть підключили до апарату ЕКМО. Про це пишуть у російському пабліку "ВЧК-ОГПУ" 

Утікач та соратник Януковича у Москві потрапив у кому: що відомо про його стан

Андрій Клюєв (фото з відкритих джерел)

 Автори, посилаючись на свої джерела, пишуть, що пацієнта було доправлено до приватної клініки. Стало відомо, що наразі він перебуває у важкому стані.

Також джерело російського пабліка стверджує, що Клюєв у комі та під цілодобовою охороною. Йому стало зле ще нібито 28 вересня, коли в нього стався отит. Через кілька днів він пройшов, але потім у Клюєва почалася задишка, його стан почав погіршуватися.

"Лікар, який прибув на виклик, з приватної клініки діагностував бактеріальну пневмонію і пацієнта госпіталізували. У стаціонарі зробили аналізи і бактерії знайдено не були. Оскільки стан хворого тільки погіршувався (Ковід нібито теж не підтвердився, попередній діагноз: двостороння пневмонія), Андрія Клюєва перевели в колишній ковідарій. Лікарі ввели діяча в медикаментозний сон і встановили апарат ШВЛ, щоб знизити навантаження на легені. До палати не пускають дружину Клюєва, а саму лікарню охороняють силовики", — йдеться у публікації.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  лише 6 топ політиків-зрадників потрапили під санкції України після вторгнення.Аналітичний портал Trap Aggressor підрахував кількість санкцій, які були запроваджені проти громадян України з початку вторгнення. Виявилось, що у списку топполітиків-колаборантів лише шість прізвищ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/vchkogpu/42219
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини