Головна Новини Політика внутрішня політика Умеров прокоментував питання щодо можливої відставки Залужного
commentss НОВИНИ Всі новини

Умеров прокоментував питання щодо можливої відставки Залужного

Очільник Міноборони Рустем Умеров пояснив ситуацію з відставкою головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та інших людей у військовому керівництві.

13 грудня 2023, 11:11
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони України Рустем Умеров відповів на питання щодо можливої відставки головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. За словами очільника Міноборони це питання "розкачують внутрішньо і зовнішньо", однак рішення про звільнення Залужного немає.

Умеров прокоментував питання щодо можливої відставки Залужного

Рустем Умєров про відставку Залужного. Фото з відкритих джерел

Під час брифінгу з журналістами міністра оборони Рустема Умерова запитали чи плануються кадрові зміни у військовому командуванні, зокрема відставка головнокомандувача Валерія Залужного і командувача об’єднаних сил Сергія Наєва.

"У військовій компоненті завжди відбуваються зміни, ротації. У військовому керівництві завжди є прихідні речі, які були до мене і з якими я відкритий до суспільства", — зазначив Умєров.

Однак за словами міністра оборони наразі звільнення генерала Валерія Залужного не плануються.

"В цьому плані питання таке не стоїть. Я знаю його розкачують внутрішньо і зовнішньо. Я завжди питаю Валерія Федоровича (Залужного) про прохідні питання про деяких людей, які рекомендації, кого можемо призначити", — зазначив Рустем Умєров та додав, якщо будуть відповідні рішення, то "я вийду з цим питанням і розповів"

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що народна депутатка ВР Мар'яна Безугла розкритикувала головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного через відсутність військового плану на 2024 рік та наполягає на його відставці. У НАТО відреагували на критику Залужного та розповіли, чи є в України план на наступний рік. 

Також "Коментарі" писали про Безуглу, яка критикує вище військове керівництво на чолі з головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним за відсутність покарань серед генералів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини