Головна Новини Політика внутрішня політика Український нардеп розповів хто блокує ТСК у справі вагнеровцев
commentss НОВИНИ Всі новини

Український нардеп розповів хто блокує ТСК у справі вагнеровцев

Влада продовжує затягувати з проведенням конференції ТСК у резонансній справі

27 липня 2021, 17:10
Поділіться публікацією:

Народний депутат Укріани від політичної партії "Опозиційна платформа — За життя" Ренат Кузьмін заявляє, що комісія у справі вагнеровцев Не бере на розгляду проекти, підготовлені опозиційними політиками. Про це повідомляє 112.

Український нардеп розповів хто блокує ТСК у справі вагнеровцев

Мар'яна Безугла - фото: Слуга Народу

На думку Кузьміна, замість розслідування і пошуку винних комісія просто вбиває час.

"Таким чином, ні підготовлений мною проект плану роботи ТСК у справі" вагнеровцев ", ні проекти запитів про надання необхідної інформації комісією не розглянуті, не узгоджені і не затверджені. Таким чином Комісія гарантовано витратить даремно чотири місяці з шести, відведених Радою до першого звіту ТСК, а він, як відомо, призначений на листопад. ТСК фактично відновить свою роботу лише у вересні, т. е. за два місяці до дня, в який потрібно надати Раді звіт про результати розслідування ", — говорить Кузьмін.

Нардеп вважає, що провальна організація роботи комісії може не тільки згубно позначитися на внутрішньополітичним кухні, але і вийти боком на міжнародній арені.

"Чи не складно уявити реакцію української та міжнародної спільноти на такий ганебний результат розслідування справи" вагнеровцев ". Комісію звинуватять в саботажі розслідування і в умисному приховуванні злочинців, що зірвали спецоперацію із затримання найманців. Такими злочинцями прогнозовано назвуть керівника Офісу Президента і самого Президента. Це може стати початком імпічменту. Схоже, діяльність ТСК Безуглої розслідуватиме вже інша Комісія, створена новою Радою ", — додав Ренат Кузьмін.

Український політик резюмував, що в складі ТСК можуть бути зацікавлені люди, які будуть робити все для того, щоб злочинці уникнули кримінальної відповідальності за скоєне.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини