Головна Новини Політика внутрішня політика Українська армія повинна бути готова до наступу - заява Залужного
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська армія повинна бути готова до наступу - заява Залужного

Армія повинна розвиватися і вдосконалювати свою тактику

22 серпня 2021, 15:56
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач Збройних Сил України (ЗСУ) Валерій Залужний заявив, що ЗСУ мають бути готові до наступальних дій для звільнення окупованих територій України. Для цього армія повинна розвиватися і вдосконалювати свою тактику. Про це Залужний сказав на "Форумі 30".

Українська армія повинна бути готова до наступу - заява Залужного

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. Фото: facebook.com/kommander.nord

"Сьогодні мені дуже хотілося б, щоб ВСУ отримували від держави необхідне — відповідне озброєння і військову техніку... ВСУ повинні розвиватися, удосконалювати тактику... І найголовніше — підготовка до ведення наступальних дій по звільненню окупованих територій", — заявив головнокомандувач.

Раніше "Коментарі" писали, що 16 серпня колишній директор департаменту Міністерства оборони України отримав повідомлення про підозру в перевищенні військовим службових повноважень. Чиновнику інкримінують вчинення злочину, передбаченого частиною 4 статті 426-1 Кримінального кодексу України.

За матеріалами слідства, чиновник провів закупівлю неякісних антиснайперських систем. Їх загальна вартість становить майже 9 млн гривень. Втім, техніку відправили на експертизу. З'ясувалося, що антиснайперські системи мають елементи, які дозволяють ворожим підрозділам вирахувати розміщення техніки на поле бою. Виявлені демаскуючі елементи в системах ставили під загрозу життя військовослужбовців Збройних Сил України. Також відомо, що ці системи взагалі не відповідали потребам закупівлі. Слідство вважає, що сума закупівлі дорівнює сумі завданих збитків державі.

Нагадаємо, до 30-ї річниці проголошення незалежності України військовослужбовці Сухопутних військ Збройних Сил України отримають премії. Відповідний наказ вже підписаний командувачем Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковником Олександром Сирським. Згідно з наказом премії отримають військові, які були поранені та отримали фізичні ушкодження в зоні проведення операції Об'єднаних сил. За словами Олександра Сирського, преміювання — це не тільки знак турботи про військових, але і поваги до їхньої служби. Командувач також зазначив, що зараз створюються умови, щоб кожен, хто отримав поранення, зміг залишитися на службі за наявності бажання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

22 серпня 2021, 17:14

Только пидарасы подумайте куда драпать будете после того как пизды получите!))) Это же надо быть таким одноклеточным долбоебом, чтобы всерьез говорить о наступлении на Россию. Военные никогда мозгами не отличались, одна извилина от силы и то от фуражки)))

МышаД.

22 серпня 2021, 15:20

Да, Украина давно должна быть готова к наступлению. Сука -путин не успокоится, тварь кремлёвская.


Новини