Головна Новини Політика внутрішня політика Україна стала державою з сировинною економікою з аграгрним ухилом, — Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна стала державою з сировинною економікою з аграгрним ухилом, — Медведчук

За словами Медведчука, Україна єдина з країн колишнього СРСР, яка не вийшла на рівень економіки 1990 року

27 серпня 2021, 14:08
Поділіться публікацією:

Україна стала державою з сировинною економікою, що має аграрний ухил. Такої думки дотримується голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат Віктор Медведчук, про що повідомляє телеканал "Перший незалежний".

Україна стала державою з сировинною економікою з аграгрним ухилом, — Медведчук

Медведчук розкритикував рівень економіки України. Фото із відкритих джерел

"Що відрізняє державу? Рівень життя людей, рівень економіки, рівень реалізації соціальних програм. Давайте подивимося, що відбувається тут. Перше — рівень доходів і рівень економіки. Україна — єдина країна серед колишніх республік Радянського Союзу, яка не вийшла на рівень економіки і ВВП 1990 року. Єдина! Її економіка за підсумками 2020 року становить 64% від ВВП УРСР 1990 року. УРСР зразка кінця 80-х і 90-го року — це економіка, яка входила до десятки кращих економік країн Європи, саме УРСР. І в питаннях космосу, літакобудування, приладобудування, розвитку машинобудування і багатьох інших галузей ми були в десятці кращих в Європі. і що? На сьогодні 75-80% експортної продукції є сировиною, тобто сировинною характеристикою", — підкреслив Віктор Медведчук.

За його словами, найголовнішою продукцією, яку Україна зараз експортує, є зерно, різні зернові і соняшникову олію.

"Ми перетворилися на сировинну економіку з аграрним ухилом, і аграрне виробництво кожної останній рік падає", — підсумував голова політради партії "ОПЗЖ".

Нагадаємо, раніше Віктор Медведчук в інтерв'ю телеканалу "Перший Незалежний" заявив, що суспільство досі вважає Україну суверенною державою, хоча, на його думку, це далеко не так.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини