Головна Новини Політика внутрішня політика Україна почала перехоплювати військову ініціативу - РНБО
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна почала перехоплювати військову ініціативу - РНБО

Таку заяву зробив Олексій Данілов

28 лютого 2022, 16:44 comments2035
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов зробив заяву щодо початку процесу з перехоплення Україною ініціативи у війні. Про це повідомляє День, посилаючись на сторінку Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки у Фейсбуці. 

Україна почала перехоплювати військову ініціативу - РНБО

Секретар РНБО Олексій Данілов - фото з відкритих джерел

Як повідомив Данілов, увесь сектор безпеки й оборони, зокрема й українські військові й територіальна оборона, працює в режимі цілковитої мобілізації.

Секретар РНБО повідомив, що Україна змогла розпочати процес перехоплення військової ініціативи. 

"На сьогодні жодної з цілей орківського плану не було досягнуто. Дана відсіч по всіх напрямках. Але важкі бої тривають", — зазначив Данілов.

Данілов також наголосив, що завданням українського інформаційного поля є насамперед розказати родичам російських військових про реальну кількість полонених і загиблих.

Данілов зазначив, що національна мобілізація України, український спротив агресії міцнішає щодня.

Як повідомляли раніше "Коментарі", евакуаційний транспорт, який їхав до Волновахи, потрапив під обстріл російських градів. Евакуаційний транспорт був обстріляний російськими окупантами. Вони гатили по транспорту з градів. Наразі повідомляється, що вся евакуаційна колона неушкоджена й перебуває в укритті. Також надали інформацію стосовно стану людей, що перебували в транспорті. Наразі весь склад евакуаційної колони живий і перебуває в укриттях.

Також "Коментарі" писали, що у Сумській області підірвали нафтобазу: ворожа техніка йде до обласного центру. Про це в Телеграм-каналі заявив голова Сумської ОДА Дмитро Живицький.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини