Головна Новини Політика внутрішня політика У ЗМІ з'явилися імена підозрюваних у "справі Труханова" про земельні махінації в Одесі: хто ці люди
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗМІ з'явилися імена підозрюваних у "справі Труханова" про земельні махінації в Одесі: хто ці люди

Ірина Венедиктова, крім підозри Геннадію Труханову, підписала ще чотири

6 жовтня 2021, 23:25 comments1045
Поділіться публікацією:

Очільниця наглядового відомства країни Ірина Венедиктова поставила свій підпис під п’ятьма підозрами у провадженні про зловживання із землею в Одесі. Представники медіа вияснили, кому ще будуть пред’явлені підозри в земельному дерибані, крім одеського мера Геннадія Труханова.  Про це інформує сайт "Страна".

У  ЗМІ з'явилися імена підозрюваних у "справі Труханова" про земельні махінації в Одесі: хто ці люди

Стали відомі імена всіх п'ятьох підозрюваних у "справі Труханова" (фото з відкритих джерел)

За інформацією представників цього медіа, в рамках провадження про розкрадання землі "в перлині біля моря", підозри підписані і будуть пред’явлені: одеському міському голові Геннадію Труханову, місцевому підприємцю Володимиру Галантернику, екс-прокурору Одещини Олегу Жученку, керівнику депутатської фракції "Довіряй справам" в  міській раді та довіреному  співробітнику мера  Одеси Олегу Бриндаку, екс-депутату Одеської міської ради й керівниці юридичного управління мерії Інні Попівській.

Махінації з землею в Одесі, що відомо

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в НАБУ розповіли деталі справи, в якій фігурує мер Одеси.За даними детективів, створена злочинна організація, до якої входив мер та чиновники, незаконно привласнила активи територіальної громади міста. Доходи, від цих активів були легалізовані. Мова йде про бюджетні кошти Одеси та земельні ділянки.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що меру Одеси оголосять підозру, що інкримінують чиновникуГенпрокурор назвала провадження важливим та показовим. Серед тих, кому оголосять про підозру — голова міської адміністрації Одеси та ще кілька чиновників. Також відомо, що підозри оголосять колишньому прокурору та бізнесмену, в провадженні поки що фігурує шість осіб.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини