Головна Новини Політика внутрішня політика У Зеленського відреагували на заяву Ахметова про передачу медіабізнесу державі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на заяву Ахметова про передачу медіабізнесу державі

Подоляк назвав рішення Ахметова гідним прикладом рівності перед законом

11 липня 2022, 20:05 comments1005
Поділіться публікацією:

На Банковій відреагували на гучне рішення бізнесмена Ріната Ахметова, який заявив, що змушений вивести свою інвесткомпанію SCM із медійного бізнесу. Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк назвав таке рішення "гідним прикладом". Про це він написав у

У Зеленського відреагували на заяву Ахметова про  передачу  медіабізнесу державі

Михайло Подоляк (фото з відкритих джерел)

у Twitter.

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк  заявив, що закон про деолігархізацію — це початок нових відносин між державою та бізнесом.

"Ключова риса зрілих держав — обов‘язковість виконання законів. Закон про деолігархізацію — початок нової сторінки у відносинах держави та бізнесу. Відносинах, заснованих на прозорості та відмові від кулуарщини. Сьогодні маємо гідний приклад від групи СКМ — закон один для всіх",- зазначив Подоляк.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Ахметов зробив заяву, що передає свій бізнес державі. Найбагатша людина України, відомий український бізнесмен Рінат Ахметов заявив, що змушений вивести свою інвесткомпанію SCM із медійного бізнесу, цього тижня Медіа Група Україна відмовиться на користь держави від усіх ефірних та супутникових телевізійних ліцензій своїх каналів, ліцензій друкованих медіа в Україні. Також припиниться діяльність онлайн-медіа МДУ. Своє рішення Рінат Ахметов пояснив тим, що почав діяти так званий антиолігархічний закон, де якраз є пункт про те, якщо людина володіє медіаактивами, то вона зараховується до олігархів. Ахметов заявив, що особисто ніколи не вважав себе олігархом. При цьому бізнесмен звертає увагу на те, що державі він передає свій бізнес вимушено, тому що продати свій бізнес на ринкових умовах за пів року, коли в країні війна, нереально.
 
 
 


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини