Головна Новини Політика внутрішня політика У Зеленського відреагували на намір Росії визнати ОРДЛО
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на намір Росії визнати ОРДЛО

Держдума Росії своїм проханням до президента РФ Володимира Путіна визнати "незалежними" окуповані райони України ОРДЛО руйнує Мінські домовленості

15 лютого 2022, 15:55
Поділіться публікацією:

Своїм зверненням до президента РФ про те, щоб визнати "незалежними" так звані "Л/ДНР", Держдума Росії фактично ставить хрест на Мінських угодах. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю виданню "Українська правда" висловив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського відреагували на намір Росії визнати ОРДЛО

Офіс президента. Фото: Слово і діло

Радник голови Офісу президента зазначив, що своїм сьогоднішнім рішенням російські парламентарі ставлять великий знак питання навколо політичної частини Мінських угод і водночас ще більше вказують на те, що на першому місці мають бути питання безпеки.

Михайло Подоляк заявив, що Росія намагається відстоювати свої тези, які почала нав'язувати світові з 2014-го року, про те, що бандформування, які Кремль сам і створив, можуть бути незалежними та не підкорятися українській владі.

Подоляк вважає, що після голосування Держдуми РФ Кремль отримав великий дипломатичний провал.

За словами Подоляка, своїм рішенням Держдума не тільки порушила всі взяті раніше на себе зобов'язання, а й принизила канцлера Шольца, який якраз приїхав до Москви. На Банковій вважають, що тепер Кремлю не вдасться звинувачувати Україну у небажанні виконувати умови "Мінська", адже у його руйнуванні винна Росія. Москва своїми ж руками зруйнувала Мінські угоди, відмовившись їх виконувати.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Путіна відповіли на повідомлення у західних ЗМІ про те, що вже 16 лютого може статися те саме російське вторгнення, про яке говорили раніше. Дмитро Пєсков вважає, що в усьому винна істерія, яка охопила весь світ. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини