Головна Новини Політика внутрішня політика У Зеленського розповіли про нову структуру, яка розвиватиме світ в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли про нову структуру, яка розвиватиме світ в Україні

Незабаром відбудеться презентація нового державного підприємства “Український національний центр розвитку світу”

9 грудня 2021, 16:14
Поділіться публікацією:

На офіційному сайті Мінреінтеграції вже анонсували на 15 грудня презентацію нового державного підприємства "Український національний центр розвитку світу". Нова структура має дві основні завдання: документування та діалог. Як інформує видання "Коментарі", про це в інтерв'ю портал "УНН" розповіла віце-прем'єр-міністр – міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

У Зеленського розповіли про нову структуру, яка розвиватиме світ в Україні

Ірина Верещук. Фото: Українська правда

Міністр зазначила, першим важливим завданням є – задокументувати всі ті збитки, які завдала Російська Федерації за роки агресії проти України. Щоб жодний злочин країни-агресора не залишився безкарним, все має бути правильно задокументовано. Друге важливе завдання Центру Ірина Верещук називає перспективу стати майданчиком для діалогу всередині країни.

На уточнююче питання журналіста щодо того, що і до початку роботи Центру весь цей час інші держструктури займалися документуванням, навіщо було створювати окрему структуру для цього, Ірина Верещук зазначила, що Центр якраз і збиратиме в одне місце всі документи, структуруватиме їх.

Ірина Верещук наголосила, що сьогодні ніхто в Україні та влада, зокрема, не може сказати, коли конкретно буде мир в Україні, але вже зараз держава має створювати умови, що наблизять світ у нашій країні.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Ірина Верещук хоче мотивувати молодь ОРДЛО та Криму приїжджати навчатися в українських вишах. Спершу в уряді хочуть підняти стипендії для студентів, але не для всіх. Ірина Верещук переконує, що її ідую підтримує президент та голова уряду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини