Головна Новини Політика внутрішня політика У Зеленського розповіли, чого очікують від нового Головнокомандувача ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, чого очікують від нового Головнокомандувача ЗСУ

В Офісі президента України розповіли, яких змін очікують у ЗСУ після заміни Головнокомандувача ЗСУ

8 лютого 2024, 20:58
Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк назвав ключові проблемні моменти, над виправленням яких працюватиме новий Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

У Зеленського розповіли, чого очікують від нового Головнокомандувача ЗСУ

Зеленський призначив Сирського Головнокомандувачем ЗСУ. Фото з відкритих джерел

За словами радника очільника ОПУ, від Олександра Сирського та нового керівництва ЗСУ вимагається переглянути тактику дій, яка не забезпечила в повному обсязі належного результату у 2023 році, та не допустити стагнації на лінії фронту, яка негативно впливає на суспільні настрої.

Крім того, Головнокомандувач ЗСУ і його команда повинні будуть знайти нові функціональні та високотехнологічні рішення, що дають змогу утримати і розвинути ініціативу, а також запустити процес реформування управлінських принципів в армії.

Михайло Подоляк додав, що президент Володимир Зеленський ухвалив рішення про системне оновлення керівного складу ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні до керівництва Збройними силами України приступає нова управлінська команда, про це у своєму зверненні повідомив президент Володимир Зеленський. Президент повідомив, що призначив новим Головнокомандувачем ЗСУ командувача Сухопутних військ Олександра Сирського.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний після зустрічі із Володимиром Зеленським повідомив, що завдання у війні змінюються, тому треба адаптуватися до нових реалій. За його словами, прийнято рішення про необхідність зміни стратегії. Після зустрічі з президентом Залужний пішов у відставку. Він подякував усім, хто поруч — команді Генерального штабу, Міністерства оборони, Президенту України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak/228
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини