Головна Новини Політика внутрішня політика У Володимира Зеленського - новий прессекретар
commentss НОВИНИ Всі новини

У Володимира Зеленського - новий прессекретар

Колишній спікер Зеленського Юлія Мендель пішла з посади наприкінці квітня цього року

24 червня 2021, 22:12 comments1198
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський визначився з кандидатурою свого нового прессекретаря. Як розповів "Радіо Свободі" радник керівника Офісу президента (ОП) Михайло Подоляк, новим прессекретарем глави держави стане журналіст Сергій Никифоров.

У Володимира Зеленського - новий прессекретар

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Спікер — Сергій Никифоров. Наразі — деякі юридичні формальності. Трохи пізніше він буде представлений, — сказав Подоляк.

За його словами, указ про призначення Никифорова з'явиться найближчим часом. Сергій Никифоров працює на телеканалі "Україна 24". До цього журналіст працював на каналі Euronews.

Колишній спікер Зеленського Юлія Мендель пішла з посади наприкінці квітня цього року і стала радником з міжнародних комунікацій.

Як ми повідомляли раніше, президент України Володимир Зеленський у найближчі тижні може отримати нового прессекретаря. Про це повідомив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк. Політик заявив, що через "тиждень-два" в ОП можуть знайти заміну колишньому прессекретарю глави держави Юлії Мендель, яка пропрацювала з гарантом понад два роки.

Що стосується конкретних термінів і осіб, яких розглядають для прийняття, інформації поки немає. Однак Подоляк підтвердив, що, як і минулого разу, інтерв'ювати кандидата буде особисто Володимир Зеленський. Також Подоляк наголосив, що затверджувати кандидатуру буде особисто президент.

"Коментарі" зібрали для вас детальну інформацію про те, як соцмережі відреагували на новини про звільнення однієї з найяскравіших представниць команди Зеленського. Для детального ознайомлення з ними переходьте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини