Головна Новини Політика внутрішня політика У "Слузі народу" виступили проти закриття телемарафону
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Слузі народу" виступили проти закриття телемарафону

У партії Зеленського не вважають, що закриття телемарафону на часі

23 грудня 2023, 23:10
Поділіться публікацією:

Телемарафон "Єдині новини", який запрацював у перші дні повномасштабного російського вторгнення, повинен продовжувати працювати до закінчення війни. Про це заявив голова комітету Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики, народний депутат від партії "Слуга народу" Микита Потураєв, передає портал "Коментарі".

У "Слузі народу" виступили проти закриття телемарафону

Потураєв не вважає, що телемарафон потрібно закривати. Фото з відкритих джерел

Народний депутат переконаний, що телемарафон новин повинен залишитися в ефірі, поки війна з Росією не закінчиться і не настане мирний час.

За словами Микити Потураєва, поки триває війна, телемарафон потрібно продовжувати.

"Телемарафон "Єдині новини" буде продовжуватися, тому що він є джерелом повністю верифікованої інформації", — заявив народний депутат.

При цьому Микита Потураєв запевнив, що журналісти телеканалів, які готують сюжети та ведуть ефіри телемарафону, "не дають брехливу інформацію".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський диктатор Володимир Путін передає країнам Заходу сигнали, що він, мовляв, готовий сісти за стіл переговорів щодо припинення бойових дій на території України. Войовнича риторика Путіна не заважає йому через дипломатичні канали натякати Заходу про готовність припинити бойові дії. За словами американських та колишніх російських чиновників, починаючи з вересня цього року російський диктатор посилає сигнали про готовність до припинення вогню.

"Коментарі" також писали, що за останні місяці російська армія заволоділа ініціативою на більшості територій, де тривають активні бойові дії. Росії вдається досягати певних успіхів на фронті на тлі несприятливих новин для України, коли військова та фінансова допомоги від США і ЄС затримуються через політичну нестабільність у них.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Андрій

1 січня 2024, 15:50

А що він ще міг сказати: штибу вони себе прославляють, й замилюють очі суспільству - вони "білі та пухнасті" й це єдине джерело, чому ще тримається Зе й СН. Без мараХфону їм бистро наступить повний абзац. Не за темою: завітайте у групу на ФейсБуці - "Українська політика; міжнародна політика стосовно України", там багато цікавого, може знайдете що обговорити.

ufo

24 грудня 2023, 17:42

Я бы удивился, если бы "слуги" сказали иначе. Это ж их основной рупор пропаганды. Да еще и денег на него можно сколько списать. Донбас, ЗелеМарафон - это просто в точку! Подняли мне настроение, давно так не смеялся

Донбас

24 грудня 2023, 11:35

Этот телеЗелеМарафон давно уже никто и не смотрит, т.к. там одна мерзкая, циничная ложь и пропаганда режима Зеленого ссучьего выблядка. Некоторые ведущие даже сбежали из страны, чтобы не молоть ту чушь, которую им навязывают говорить.


Новини