Головна Новини Політика внутрішня політика У «Слузі народу» вимагають від президента відреагувати на вчинок заступника Єрмака
commentss НОВИНИ Всі новини

У «Слузі народу» вимагають від президента відреагувати на вчинок заступника Єрмака

Нардеп Олег Дунда написав запит до президента і вимагає негайної реакції на дії заступника Андрія Єрмака Кирила Тимошенка

2 листопада 2022, 11:45 comments1897
Поділіться публікацією:

Нардеп, представник "Слуги народу" Олег Дунда вважає, що президент України Володимир Зеленський має відреагувати на скандальну ситуацію довкола автівки Chevrolet Tahoe, яку американська компанія General Motors передала Україні для гуманітарних цілей і якою нібито користується в службових цілях заступник главі Офісу президента Кирило Тимошенко. Мовляв, глава держави має звільнити Тимошенка, адже американці передавали Україні автівку зовсім для інших потреб і авто вже давно мало би бути на фронті. Як інформує видання "Коментарі", про це Дунда написав у себе в Facebook.

У «Слузі народу» вимагають від президента відреагувати на вчинок заступника Єрмака

Офіс президента. Фото: Українска правда

"Під час війни це більш ніж злочин! Написав звернення до президента, вважаю, що ця людина не має права займати будь-яку посаду в Офісі президента. Це неприпустимо", – зазначив нардеп.

Він зауважив, що, коли в країні війна, то весь народ жертвує скільки може на автівки, які потім отримують військові на фронті. Коли ж представники центральної влади дозволяють собі використовувати гуманітарне авто в службових цілях, то це не може бути нормальним. 

За словами Дунди, гідною реакцією Тимошенка було в вибачення і звільнення із займаної посади. Проте досі нічого такого держслужбовець не робить. Тому все сподівання на оперативну реакцію президента України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — голова правління НАК "Нафтогаз України" Юрій Вітренко, відставка якого анонсувалася 1 листопада, справді залишив свою посаду. Кабінет міністрів задовольнив його прохання про відставку. Чому так сталося? Як події навколо "Нафтогазу" розвиватимуться далі? Які виклики стоять перед новим керівництвом? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

У «Слузі народу» вимагають від президента відреагувати на вчинок заступника Єрмака - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини