Головна Новини Політика внутрішня політика У «Слузі народу» ображаються на Ткаченка, кажуть – тепер він виявився заручником процесу
commentss НОВИНИ Всі новини

У «Слузі народу» ображаються на Ткаченка, кажуть – тепер він виявився заручником процесу

Давид Арахамія розповів про наслідки для Ткаченка після свого рішення піти у відставку

16 листопада 2021, 17:28
Поділіться публікацією:

Глава Мінкульту Олександр Ткаченко написав заяву за власним бажанням, ухваливши рішення залишити посаду міністра. Водночас досі спікерам від влади важко з відповіддю на запитання, хто ж може стати наступником Ткаченка. Зараз відповідної кандидатури немає. У зв'язку з цим журналісти поцікавилися у голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії, чи є ймовірність, що "слуги народу" попросять Ткаченка подумати та залишитися на посаді. У відповідь Арахамія заявив, що це неможливо. Про це повідомляє портал "Коментарі".

У «Слузі народу» ображаються на Ткаченка, кажуть – тепер він виявився заручником процесу

Олександр Ткаченко. Фото: rubryka.com

Свою позицію Давид Арахамія пояснив так, що президентська фракція "Слуга народу" наймала Олександра Ткаченка на роботу, віддавши голоси за його призначення, і тепер він сам повинен або попросити звільнити його, або попросити залишити на посаді.

Арахамія зазначив, що це не є нормальним, коли нардепи монобільшості дізнаються про намір одного з ключових міністрів подати у відставку зі стрічки новин. За словами речника "Слуги народу", рішення Ткаченка залишити уряд для нього теж стало сюрпризом.

"Не думаю, що за такого підходу у нього (Ред. Ткаченко) є шанси бути звільненим. Ми просто не голосуватимемо за це і нехай тоді буде заручником цього процесу", – прокоментував Давид Арахамія.

Нардеп додав, що за нормальних відносин Ткаченко мав сам ініціювати зустріч із фракцією, де пояснити ті позиції, які для нього неприйнятні. Тоді вдалося б розлучитися по-доброму. Якщо так не сталося, то тепер він отримає для себе наслідки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Павло Нусс розповів, кого планують поставити замість Ткаченка на чолі Мінкульту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

snovsvt

17 листопада 2021, 00:43

Ткаченко був єдиним білим п'ятном на зелених сімейних трусєлях.)


Новини