Головна Новини Політика внутрішня політика У «Слузі народу» налякали главу «Укрексімбанку» ветеранами АТО
commentss НОВИНИ Всі новини

У «Слузі народу» налякали главу «Укрексімбанку» ветеранами АТО

Мецгер запропонували спробувати заламати руки ветеранам АТО, а не журналістам

6 жовтня 2021, 13:04
Поділіться публікацією:

Скандал з нападом керівництва "Укрексімбанку" на журналістів-розслідувачів "Схем" набирає обертів. Як інформує видання "Коментарі", народний депутат "Слуги народу" Єгор Чернєв запропонував главі "Укрексімбанку" Євгену Мецгеру спробувати викрутити руки ветеранам АТО, а не журналістам. Про це він написав у себе в Facebook.

У «Слузі народу» налякали главу «Укрексімбанку» ветеранами АТО

Євген Мецгер Фото: УНН

Єгор Чернєв зазначив, свобода слова і повага до журналістів — це та червона лінія, перетинати яку в Україні не можна більше нікому і ніколи, ні за яких обставин.

"Наші демократичні досягнення, политі кров'ю на Майдані і на фронті, і нехтування ними — неприпустимо. Якщо ж глава "Укрексімбанку" Євген Мецгер такий сміливий "Рембо" — нехай спробує заламати руки ветеранам АТО, які боролися за демократію на Сході країни. Думаю, результат йому не сподобається", — зазначив Єгор Чернів.

Нардеп також висловив думку, що після всім відомого кричущого інциденту глава "Укрексімбанку" повинен бути звільнений із займаної посади. До того ж, дорога на керівні посади для нього повинна бути назавжди закрита. Решта — справа правоохоронних органів, вони повинні дати оцінку події, провести розслідування.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на Банковій відреагували на напад керівництва "Укрексімбанку" на журналістів-розслудувачів "Схем". Підкреслюють, що свобода слова в Україні і повага до професійної діяльності журналістів завжди на першому місці і нікому не дозволено руйнувати усталені норми і правила.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв — команда "Схем" відновила видалені відеокадри нападу на них в "Укрексімбанку". Тепер все стало на свої місця.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини