Головна Новини Політика внутрішня політика "У разі війни Україна отримає лише співчуття від Заходу", - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

"У разі війни Україна отримає лише співчуття від Заходу", - Медведчук

Медведчук засумнівався у заявах влади про те, що "весь світ з нами"

7 лютого 2022, 15:01
Поділіться публікацією:

Згідно з даними дослідження YouGov щодо ситуації навколо України, на кінець січня 2022 року жителі США та Європи здебільшого не готові відправляти збройні сили для її захисту. Про це повідомив голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук. Його думка була опублікована на сайті "112".

"У разі війни Україна отримає лише співчуття від Заходу", - Медведчук

Віктор Медведчук. Фото: ОПЗЖ

"Проти надання військової допомоги висловилися у США 35%, у Данії – 38%, у Великій Британії – 30%, у Франції – 26%, в Іспанії – 28%, у Швеції – 27%, в Італії – 21%, у Німеччині – 23% опитаних", — повідомив Медведчук.

При цьому Медведчук зазначив, що ці ж опитані вважають, що Україна є небезпечною.

Порівняйте ці цифри: 63% американців, 48% шведів, 49% британців, 51% німців, 53% датчан, 43% французів, 46% іспанців, 40% італійців вважають, що, ймовірно, Росія в найближчі 2 роки нападе в Україну будь-якої миті", — зазначив Медведчук.

Посилаючись на вищезгадане, опозиційний політик засумнівався у заявах влади про те, що "увесь світ з нами". На думку Медведчука, у разі війни Україна отримає лише співчуття від Заходу.

"У цій ситуації допустити війну злочинно. Потрібно використати все для переговорів, це врятує життя українських громадян що на підконтрольній, що на непідконтрольній території", — наголосив Медведчук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини