У Полтаві невідомі знищили пам'ятну дошку діда нардепа Іллі Ківи (ФОТО)

Ківа заявив, що його не здивує, якщо за актом вандалізму стоять його однопартійці

У Полтаві невідомі знищили пам'ятну дошку. Про це повідомив народний депутат Ілля Ківа на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Як повідомив народний обранець, інцидент стався сьогодні вночі, 22 жовтня. Пам'ятна дошка була встановлена на честь дідуся депутата героя Радянського Союзу, ветерана Другої світової війни Ківи Філіпа Денисовича.


"Не здивуюся якщо це зробили" мої однопартійці "вчора" виключали "мене з моєї партії." ​​- додав нардеп.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що народний депутат від ОПЗЖ Ілля Ківа заявив, що його виключили з партії. Політік розповів, що вважає, що виключення його і партії це справа рук представників Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна, які, за допомогою Олега Сазонова, провели конференцію по його виключення. Докладніше про це читайте в нашій статті.

Однак, пізніше в "Опозиційною платформі - За життя" спростували інформацію про виключення з партії Іллі Ківи. У ОПЗЖ заявили, що поширення неправдивої інформації про виключення Ківи з політсили є черговою провокацією проти опозицій. Крім того, в політсилі підкреслили, що відео, поширене в медіапросторі, є маніпулятивним і змонтованим.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в будинок заступника ОП кинули коктейль Молотова. Співробітникам правоохоронних органів вдалося затримати підозрюваного. Ним виявився 25-річний громадянин, безробітний і бездомний. Чоловік розповів, що побачив оголошення з пропозицією роботи: потрібно підпалити будинок певного незнайомої йому людини. Детально про це читайте в нашому матеріалі.