Головна Новини Політика внутрішня політика Ілля Ківа заявив, що його виключили з ОПЗЖ
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілля Ківа заявив, що його виключили з ОПЗЖ

Ківа прокоментував інформацію про своє виключення з партії ОТЗЖ

21 жовтня 2021, 14:33
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Народний депутат Ілля Ківа більш не є членом політичної партії "Опозиційна платформа — За життя". Сьогодні, 21 жовтня це підтвердив сам парламентарій спілкуючись з журналістами в стінах Верховної Ради.

Ілля Ківа заявив, що його виключили з ОПЗЖ

Ілля Ківа. Фото: zagittya

Як пише PavlovskyNEWS, політик вважає, що виключення його і партії це справа рук представників Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна, які, за допомогою Олега Сазонова, провели конференцію по його виключення з партії.

"Я не давав їм можливість зливати і продавати партію, підробляти документи. Може бути їм дійсно не подобається моя позиція. Це нормальна історія, ми маємо право на свою точку зору. Я готовий як до діалогу, так і до різких безкомпромісних дій", — цитує Іллю Ківу Telegram-канал PavlovskyNEWS.

Тепер нардеп чекає, коли у фракції будуть піднімати питання про його виключення.

В той самий час видання Кореспондент, посилаючись на власні джерела в ОПЗЖ пише, що інформація про виключення Ківи може бути провокацією.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що на "Суспільному" прокоментували скандал журналістів і Офісу президента. Мовник заявив, що втручання будь-яких політичних сил в редакційну політику ЗМІ є неприпустимим. Також він зазначив, що збалансованість подачі інформації, журналістські стандартні, представлені позиції усіх сторін так само — це і є ті основи, якими готується кожен ефір ток-шоу.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що екс-президент Грузії заявив, що не припинить голодування, і закликав опозиційні партії об'єднатися. Саакашвілі каже, що він готовий пожертвувати своїм життям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини