Головна Новини Політика внутрішня політика У НАЗК звинуватили Ляшко в підробці лотерейного квитка
commentss НОВИНИ Всі новини

У НАЗК звинуватили Ляшко в підробці лотерейного квитка

Лідер "Радикальної партії", нардеп Олег Ляшко задекларував виграш в Українській національній лотереї загальною сумою в 571,045 гривень

20 лютого 2021, 01:54
Поділіться публікацією:

Голова Національного агентства з питань запобігання корупції Олександр Новиков розповів, що колишній депутат Олег Ляшко підробив чотири роки тому виграшний лотерейний квиток на суму понад 500 000 гривень. Про це повідомляє НВ з посиланням на Олександра Новикова.

У НАЗК звинуватили Ляшко в підробці лотерейного квитка

Олег Ляшко, фото - з відкритих джерел

"НАЗК провів перевірку, встановили, що він підробив виграшний квиток. Нам підтвердили, що не було такого виграшного квитка", — сказав Новіков.

За його словами, кримінальне провадження, Олег Ляшко мав бути притягнутий до відповідальності, але Конституційний Суд скасував статтю.

За словами Новикова, якщо НАЗК встановить, що факту виграшу не було, це буде свідчити про наявність складу злочину, передбаченого ч. 2 ст. 366 Кримінального Кодексу (декларування недостовірної інформації).

Олег Ляшко у своєму Facebook відповів, що це брехня і він збирається подати в суд на Новикова.

Нагадаємо, Олег Ляшко вирішив порадитися зі своєю улюбленою вчителькою ще з часів інтернату про свою подальшу політичну кар'єру. Зокрема, за порадою він вирішив звернутися до Марії Миколаївні Ющенко, яка викладала історію, коли політик ще навчався в стінах Комаровського інтернату. Відео їх розмови опублікував на своїй сторінці в Facebook перший заступник лідера Радикальної партії, нардеп VIII скликання Верховної Ради Андрій Лозовий. В описі відео Лозовій вказав, що Ляшко сумнівається, чи варто йому балотуватися в депутати на 208 окрузі і радиться зі своєю вчителькою. У бесіді з Олегом, його вчителька благословляє політика йти на вибори. "Дай Боже. Тому що Рада без Ляшком — не цікава", — зазначає Марія Миколаївна.

Водночас, вчителька схарактеризувати Олега Ляшка як розумного, сильного, наділеного якостями лідера і знаннями. Марія Миколаївна також побажала Олегу Ляшко удачі в його подальшій політичній кар'єрі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини