Головна Новини Політика внутрішня політика У Медведчука назвали причину закриття його телеканалів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Медведчука назвали причину закриття його телеканалів

Козак заперечує свій зв'язок з окупованими територіями

10 лютого 2021, 19:20
Поділіться публікацією:

Соратник Віктора Медведчука і нардеп Тарас Козак назвав причину закриття його телеканалів 112, NewsOne і Zik, на які президент Зеленський наклав санкції РНБО. Політик зажадав надати докази своєї зв'язку з бойовиками. Про це Козак заявив в коментарі виданню "Країна".

У Медведчука назвали причину закриття його телеканалів

Медведчук. Фото: 24 канал

За словами Козака, причиною накладення санкцій РНБО на нього і його телеканали стала інформація про те, що він торгує паливом з бойовиками "ЛНР-ДНР", яку опублікували анонімні Telegram-канали.

Він заявив, що у нього немає ніяких зв'язків з бойовиками на окупованих територіях, а його компанії ніколи не торгували з ОРДЛО. Він зажадав доказів подібної діяльності.

Козак сказав, що ніколи не підозрював, що проти громадянина України можна ввести санкції. Він зазначив, що його адвокати вже звернулися в усі компетентні органи з вимогою надати докази.

2 лютого 2021 року президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на Тараса Козака і ряду його бізнес-активів, серед яких були телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником медіахолдингу називають нардепа Віктора Медведчука.

Володимир Зеленський заявив, що телеканали фінансувалися з Росії і працювали проти національної безпеки України, а також підривали шлях нашої країни в ЄС і НАТО. Міністр культури Олександр Ткаченко звинуватив канали в інформаційному тероризмі.

Секретар РНБО Олексій Данилов пригрозив санкціями всім телеканалам, які будуть працювати проти України.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чого варто очікувати від з'їзду партії "Слуга народу".

Читайте також про те, чи є спікер Ради Разумков конкурентом для Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини