Головна Новини Політика внутрішня політика Росія розпочинає виробництво ракет Х-50: Чим це може обернутися для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія розпочинає виробництво ракет Х-50: Чим це може обернутися для України

Військово-промисловий комплекс країни-терористки виснажений не лише внутрішніми проблемами, а й дією міжнародних санкцій

13 квітня 2023, 23:18
Поділіться публікацією:

Росія може відновити ракетну атаку по Україні. Українські військові попередили, що країна-агресорка найвірогідніше активізує масовані повітряні атаки по аж восени 2023 року. Адже окупанти планують у червні почати виробляти ракети Х-50, пишуть "Коментарі". Про це на брифінгу 13 квітня заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов.

Росія розпочинає виробництво ракет Х-50: Чим це може обернутися для України

Росія може активізувати ракетні удари восени

"Кремль витратив з лютого 2022 року щонайменше 50% свого запасу зенітних ракет дальнього радіуса дії. Зокрема, Росія використала щонайменше 8 тисяч цих ракет, в основному – класу "земля-земля", — уточнив військовий.

Заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ пояснив, що на теперішньому рівні виробництва Росія не зможе відновити свій резерв ракет в середньостроковій перспективі.

"За наявними даним в червні поточного року Росія планує розпочати серійне виробництво стратегічних крилатих ракет повітряного базування типу Х-50, що дасть змогу Кремлю восени активізувати ракетні удари по території нашої країни", – заявив Громов.

Військово-промисловий комплекс країни-терористки виснажений не лише внутрішніми проблемами, а й дією міжнародних санкцій.

"Це потенційно може поставити під загрозу здатність Москви захищати свої стратегічні інтереси на Далекому Сході та на кордоні з країнами НАТО", – розповів бригадний генерал.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що протягом двох останніх тижнів у районі Бахмута ворог втратив вбитими та пораненими майже 4500 осіб.

Писали "Коментарі" також, що Путін захотів порахувати своїх солдатиків. Кордони у Росії закриваються, права обмежуються. Лише кров'ю можна спокутувати вину перед Росією.

Читайте також на шпальтах "Коментарів" — нова гра Путіна: пішаки не сильно помінялися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини