Головна Новини Політика внутрішня політика Треба вчитися жити своїм розумом, а не слідувати інструкціям з боку, - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Треба вчитися жити своїм розумом, а не слідувати інструкціям з боку, - Медведчук

Лідер партії ОПЗЖ Віктор Медведчук вважає, що, якщо українська влада заграється в популізм, вона погубить державу

21 липня 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

Відповіддю на ті виклики, про які йдеться в статті президента РФ Володимира Путіна, повинна бути не необгрунтована критика, яка звучить зараз з вуст українських політиків і експертів, відповіддю повинні стати політичні процеси, які допомогли б побудувати в Україні не моноетнічну, а правову держава і підняти економіку.

Треба вчитися жити своїм розумом, а не слідувати інструкціям з боку, - Медведчук

Віктор Медведчук - фото: ОПЗЖ

Про це заявив народний депутат України, голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук, коментуючи статтю російського лідера "Про історичну єдність росіян і українців", повідомляє "Перший незалежний".

"Ми, громадяни України, повинні запустити політичний процес будівництва правової держави. При цьому це має бути саме вітчизняний внутрішній процес, з політичними дискусіями, широким спектром думок. Українці повинні стати суб'єктами у формуванні своїх прав і свобод та перестати бути піддослідними кроликами для іноземних радників ", — підкреслив Медведчук.

Також, на думку парламентарія, необхідно запобігти поглинання України іншими країнами.

"А це неможливо з нинішніми примітивними підходами до політики, економіки, управління. Всі потрібно змінювати — ставити на професійні рейки. І ніяка допомога з боку нам не допоможе, оскільки треба вчитися жити своїм розумом, а не слідувати інструкціям з боку. Знайдемо своє місце в сучасній історії — буде держава Україна, заграємося в популізм, підемо легкою, але неправильною дорогою — погубимо свою державу ", — констатував Медведчук.

Крім того, політик упевнений, що без ефективного управління економікою ситуація в країні не зрушиться з мертвої точки.

"Скільки б прапорів ми не вивішували, скільки б не співали гімнів, бути чи не бути Україні — вирішує економіка ... Ми повинні запустити політичний процес ефективного управління економікою, соціальною сферою, державою. Це питання української незалежності і державного суверенітету. Нинішня влада не могла нічого вдіяти в тарифній та соціальній політиці, вакцинації населення і оборонній стратегії. А основа фіаско — в повному нерозумінні економічних і соціальних процесів в країні ", — підкреслив Віктор Медведчук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 липня 2021, 13:31

За Порошенка, Медведчука все влаштовувало. Хоч вся система в Україні завдяки Порошенку і 31 рік занепаду.


Новини