Головна Новини Політика внутрішня політика Тимошенко потролили через її переживання в Дубаї – чи нападе РФ на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Тимошенко потролили через її переживання в Дубаї – чи нападе РФ на Україну

Журналіст Михайло Ткач розповів, як Тимошенко місяць провела далеко від Батьківщини

25 січня 2022, 09:00
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко місяць провела в Дубаї, де, з її слів, вона переживала разом з українцями – чи нападе Росія на Україну? Із таким тролінгом на адресу Тимошенко звернувся відомий український журналіст-розслідувач Михайло Ткач.

Тимошенко потролили через її переживання в Дубаї – чи нападе РФ на Україну

Юлія Тимошенко. Фото: Facebook Тимошенко

В Україні стартував новий політичний сезон, закінчилися канікули народних обранців. На фоні новин про можливість російського вторгнення вирішила про себе заявити і лідер партії "Батьківщина". Юлія Тимошенко виклала у себе у Facebook свій виступ із Погоджувальної ради ВР, підписавши його зворушливо: "сьогодні кожна українська сім'я живе переживанням – чи нападе Росія?". На таке повідомлення відреагував журналіст-розслідувач Михайло Ткач, опублікувавши у себе в Facebook інформацію про те, що Тимошенко ще 27 грудня вилетіла з України в Дубаї і повернувся назад на Батьківщину лише 23 січня, якраз перед поновленням роботи парламенту. Фактично місяць Тимошенко була відсутня в Україні.

"Реагуючи на слова Юлії Тимошенко про проживання щодо можливого російського вторгнення Михайло Ткач написав: "Справді, сьогодні кожна українська сім'я живе 27 днів у Дубаї з такими думками".

Читайте також на порталі "Коментарі" – Юлія Тимошенко продовжує залишатися однією з найстильніших жінок у парламенті, не даючи шансу стати нікому іншому першою. От і тепер Тимошенко вирішила підкорити своїх прихильників та здивувати опонентів новим стильним чином. Лідер партії "Батьківщина" з'явилася у Верховній Раді з новою зачіскою та у сукні зі шкіряними вставками.

Тимошенко потролили через її переживання в Дубаї – чи нападе РФ на Україну - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини