Головна Новини Політика внутрішня політика Таран: більшої дискредитації правоохоронної системи не зможе вигадати навіть Скабеєва
commentss НОВИНИ Всі новини

Таран: більшої дискредитації правоохоронної системи не зможе вигадати навіть Скабеєва

У діях Бутусова можуть бути ознаки злочину, передбаченого статтею 437 – планування, підготовка та ведення агресивної війни

29 листопада 2021, 07:44 comments1410
Поділіться публікацією:

Словесна суперечка президента Зеленського під час прес-марафону з журналістами виявляється була ще не дном. Тому що ДБР відкрило провадження проти журналіста Юрія Бутусова через його відео на навчаннях, де він робить постріл із гармати зі словами "По окупантам вогонь!". За версією слідства, у цих діях можуть бути ознаки злочину, передбаченого статтею 437 (планування, підготовка та ведення агресивної війни). Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці у Facebook пише політичний експерт Сергій Таран.

Таран: більшої дискредитації правоохоронної системи не зможе вигадати навіть Скабеєва

ДБР порушило справу через відео Бутусова, на якому він стріляє з гаубиці. Фото: Юрій Бутусов у Facebook

Експерт зазначає, що у ДБР наполегливо не хочуть розслідувати корупцію президентської програми "Велике будівництво" та постійні заяви про правопорушення "слуг народу" з парламенту. Ці заяви часто підкріплені документально. А от звинуватити в абсурдному злочині журналіста, який поставив Володимиру Зеленському незручне питання у прямому ефірі, ДБР може бути меншим, ніж за добу. Наразі це доведено на практиці.

"І за логікою ДБР тепер будь-яке відео, де наші військовослужбовці здійснюють постріли проти ворога, — на фронті, або на навчаннях – має вивчати ДБР щодо того, а чи не розгнівали наші воїни, випадково, своїми пострілами Путіна і чи не запланували вони, раптом, війну з Росією? Впевнений, що більшої дискредитації української правоохоронної системи не зможе вигадати навіть Скабеєва", – резюмував Сергій Таран.

Зазначимо, сам Юрій Бутусов вважає, що впровадження ДБР безпосередньо пов'язане з його суперечкою під час прес-марафону з президентом, а також з тими даними, які він озвучив щодо "вагнерівців". Таку позицію озвучив журналіст в інтерв'ю каналу "Україна 24".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Мураєв та Бутусов мало не побилися у прямому ефірі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини