Головна Новини Політика внутрішня політика Таємні групи "Моссада": Геращенко розповів, чи є в Україні схожі організації
commentss НОВИНИ Всі новини

Таємні групи "Моссада": Геращенко розповів, чи є в Україні схожі організації

Таємні групи "Моссада" шукали після Другої світової нацистів, які сховалися від правосуддя

16 травня 2022, 20:13
Поділіться публікацією:

В нашій країні  створені  підрозділи, які діють, як аналогічні, таємні групи  розвідки "Моссад" з Ізраїлю, що розшукують нацистів. Зараз ці сили, можливо,  діють, не використовуючи всі свої можливості. Про це  розповів  радник  міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, відповідаючи на запитання  журналіста Дмитра Гордона.

Таємні групи "Моссада": Геращенко розповів, чи є в Україні схожі організації

Антон Геращенко розповів про таємниі групи "Моссада" (фото з відкритих джерел)

"Як я розумію, такий підрозділ вже є, він вже працює, і ви бачите результати цієї роботи. Ми не заявляємо про це публічно, навіть в Ізраїлі про це не заявляють. Але ми бачимо, як почастішали вибухи газу, як почастішали поломки залізниць, як самі собою руйнуються мости в Бєлгородській і Курській областях, по яких йде підвіз танків і палива", — повідомив Геращенко.

Радник міністра зазначив, що аналогічні  групи  тепер, мабуть, діють не використовуючи всі свої можливості.

Антон Геращенко сказав, що не заздрить певним росіянам, які направились до нас вбити  українських громадян.  Адже представники  розвідки вже оприлюднили чимало імен катів, які знищували мирне населення в Бучі...  Правоохоронці мають списки  російських льотчиків, які  скидали бомби на  столицю, Чернігів, Харків та інші міста.  Отож ця діяльність  буде справою на майбутнє.

Важливо, що по закінченні Другої світової війни чимало  нацистів з Німеччини сховалися на території  різних країн. Ізраїльський підрозділ "Амаль"  здійснив декілька операцій, щоб їх  упіймати чи  ліквідувати. Відомо про  те, як викрали  відповідального за Голокост нациста. Адольф Ейхман  був викрадений в 1960 році, до цього ховався в  місті Буенос-Айрес. Нациста таємно привезли  Ізраїль  і після суду стратили.

Так само ліквідували   карателя Герберта Цукурса з Латвії, який мешкав собі в Уругваї. Це сталось в 1965 році. "Ризький вішатель" відомий тим, мав причетність  до вбивств приблизно 30 тисяч євреїв.

Важливо, що  список підрозділу  "Амаль" нараховував   15 високопоставлених карателів, деякі з них не дочекались кари, бо  заплановані спецоперації провалювались.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в окупованому Херсоні окупанти розпочали "віджим" квартир.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини