Головна Новини Політика внутрішня політика Свої надії на поліпшення життя в Україні виборці Зеленського тепер пов'язують з Медведчуком - Чемерис
commentss НОВИНИ Всі новини

Свої надії на поліпшення життя в Україні виборці Зеленського тепер пов'язують з Медведчуком - Чемерис

Як зазначає політичний експерт і правозахисник Володимир Чемерис, падіння рейтингу партії "Слуга народу" є наслідком невиконання своїх передвиборчих обіцянок.

2 грудня 2020, 19:01
Поділіться публікацією:

Результати місцевих виборів і останні соціологічні опитування показують, що свої надії на встановлення миру в країні та відновлення економіки українці все більше пов'язують з партією Віктора Медведчука "Опозиційна платформа — За життя".

Свої надії на поліпшення життя в Україні виборці Зеленського тепер пов'язують з Медведчуком - Чемерис

Фото з відкритих джерел

Таку думку в ефірі телеканалу NewsOne висловив політичний експерт і правозахисник Володимир Чемерис.

Так, згідно з результатами соцопитування центру "Соціальний моніторинг", якби вибори до Верховної Ради проходили найближчими днями, то ОПЗЖ набрала б 22% голосів. Таким чином, партія Медведчука впевнено відірвалася від конкурентів і впритул наблизилася до "Слугам народу", рейтинг яких обвалився до 25%.

Експерт зазначає, що падіння рейтингу партії Зеленського є наслідком невиконання своїх передвиборчих обіцянок.

"Надії на світ, на відновлення цивільних прав, на зміни соціально-економічної політики — вони не виправдалися. І це — причина падіння", — сказав Чемерис.

На думку правозахисника, електорат Зеленського переходить до ОПЗЖ, тому що ця партія не просто обіцяє, а пропонує конкретні дії. Медведчук, як би до нього не ставилися, показав, що ОПЗЖ реально пропонує українцям виконання тих надій, які не виконує "Слуга народу", підкреслив Чемерис.

Раніше голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медвчедчук повідомив, що чинній владі необхідна кардинальне перезавантаження, якої можна досягти тільки шляхом проведення позачергових парламентських виборів.

"Зеленський і його оточення за час перебування при владі показали, що вони не здатні вирішувати найважливіші завдання в питаннях світу, відродження економіки, боротьби з пандемією, а головне — подолання бідності та істотного підвищення рівня життя громадян України. Закономірним результатом подібного катастрофічного економічного провалу і антисоціальної політики повинна стати негайна відставка уряду. Більш того, щоб радикально змінити економічний курс, створити фундамент для вирішення соціально-економічних проблем, створених цією владою, необхідна її кардинальна "перезавантаження", якої можна досягти тільки шляхом проведення позачергових парламентських виборів", — сказав Віктор Медведчук.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українці звернулися до Віктора Медведчука заради порятунку мільйонів життів. Вони закликали чиновників закупити вакцину у Росії, яка завдяки діям голови політради "Опозиційної платформи — За життя" Віктора Медведчука готова виділити її нам позачергово, або почати виробництво вакцини в Україні по російській формулою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини