Головна Новини Політика внутрішня політика Свіже опитування: кому з політиків довіряють українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Свіже опитування: кому з політиків довіряють українці

Одному з політиків не довіряє аж 74% опитаних

24 лютого 2021, 10:33
Поділіться публікацією:

Соціологічна група "Рейтинг" провела опитування серед населення України та з'ясувала, кому з політиків українці довіряють найбільше, а кому не довіряють зовсім.

Свіже опитування: кому з політиків довіряють українці

Результати опитування на тему довіри українців до політиків - фото: з відкритих джерел

Так, за результатами опитування з'ясувалося, що найбільший рівень довіри у народу до чинного президента Володимира Зеленського. З усіх респондентів про довіру до нього заявили 44%. Однак рівень недовіри до глави держави на цілих 10% більше, що становить 54%.

Другий у рейтингу за рівнем довіри — голова Верховної Ради України Дмитро Разумков. З усіх опитаних йому довіряють 29%, а не довіряють — 33%. Ще 32% респондентів відзначили, що не знають, хто це.

Третю позицію зайняла народний депутат України Юлія Тимошенко. На сьогодні їй довірять 26% опитаних. Раніше у Тимошенко відзначався найвищий рівень недовіри респондентів.

На четвертому місці колишній президент України Петро Порошенко. Про довіру до нього заявили 25% опитаних. А про недовіру повідомили 74%. Варто зазначити, що найвищий рівень недовіри людей відзначається саме у цього політика.

П'ятим в рейтингу став кандидат в президенти України у 2019 році Юрій Бойко. Йому довіряє 23% опитаних, а не довіряє — 60%. Ще 13% зазначили, що не знають, хто це.

Також в українців поцікавилися, за кого б вони проголосували, якби президентські вибори відбулися найближчим часом. На першому місці виявився Володимир Зеленський. На другому — Порошенко. Слідом за ним йде Юрій Бойко. Четверту позицію зайняла Юлія Тимошенко. А на п'ятому місці Ігор Смешко.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що Зеленський відповів, чи буде першим в Україні вакцинуватися від COVID-19, а також про те, що у Зеленського розповіли, чому він погрожує розпуском Верховної Ради.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини