Головна Новини Політика внутрішня політика Суд знову переніс розгляд справи Порошенко: названа дата
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд знову переніс розгляд справи Порошенко: названа дата

Під час наступного слухання суду у справі про обрання запобіжного заходу Петру Порошенку повинні викликати нових свідків

1 липня 2020, 19:49
Поділіться публікацією:

Печерський суд Києва переніс слухання у справі про обрання запобіжного заходу п'ятому президенту України, народному депутату, лідеру політсили "Європейська солідарність" Петру Порошенку на тиждень. Засідання має відбутися 8 липня 11:00. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

Суд знову переніс розгляд справи Порошенко: названа дата

За словами нардепа, в якості свідків суд повинен викликати понятих, які були присутні при "вручення підозри Порошенко в ДБР".

Нагадаємо, у Печерському районному суді Києва сьогодні відбулося засідання щодо обрання запобіжного заходу Петру Порошенко у справі про призначення Сергія Семочко першим заступником голови Служби зовнішньої розвідки.

Порошенко підозрюється в тому, що "схилив військове посадова особа – голову Служби зовнішньої розвідки України до скоєння злочину, а саме перевищення нею влади і службових повноважень" (ч. 4 ст. 27 ч. 4 ст. 41 ч. 4 ст. 426-1 ККУ). Сторона звинувачення наполягає на обранні запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання, а спочатку прокуратура вимагала арешту із заставою 10 млн грн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини