Головна Новини Політика внутрішня політика Степанов розповів, чи будуть в Україні продовжувати карантин вихідного дня
commentss НОВИНИ Всі новини

Степанов розповів, чи будуть в Україні продовжувати карантин вихідного дня

За словами міністра охорони здоров'я Максима Степанова, про попередні результати карантину стане відомо через кілька днів.

30 листопада 2020, 20:53
Поділіться публікацією:

Уряд України не планують продовжувати карантин вихідного дня, який був введений в зв'язку з коронавірусною інфекцією.

Степанов розповів, чи будуть в Україні продовжувати карантин вихідного дня

Фото: з відкритих джерел

Як заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов в ефірі телеканалу "Україна 24", МОЗ на цей час не думає рекомендувати продовжити для українців карантин вихідного дня, а й оцінити, наскільки був корисний карантин ще рано, потрібно, щоб пройшов час.

За словами міністра, попри те, що українці не дотримувалися карантину перші дні, все одно він був ефективний і був відзначений спад зараження коронавірусом.

"Але все-таки бачимо тенденцію до зменшення динаміки зростання ... Ми не досягли того ефекту, на який розраховували спочатку", — вважає Степанов.

Відзначимо, Кабінет міністрів практично погодив введення локдауну в країні. Карантинні обмеження по всій Україні можуть ввести з 23 грудня по 13 січня.

Багато експертів висловили свою думку з приводу карантинних обмежень. Так, наприклад, как заявив політолог Тарас Чорновіл, введення карантина вихідного дня в Україні сприяє поширенню серед населення аптечного алкоголізму. Раніше Тарас Чорновіл нагадував, що багато хто через карантин все більше купують в аптеках різні настоянки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини