Головна Новини Політика внутрішня політика Стефанчук назвав другу людину в державі після президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Стефанчук назвав другу людину в державі після президента

Спікер Верховної Ради вважає, що першими особами в країні є Зеленський, Шмигаль і він, як голова парламенту

15 листопада 2021, 13:55 comments1453
Поділіться публікацією:

Спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук без зайвих соромів назвав саме себе другою людиною в державі. Як передає видання "Коментарі", своєю думкою Стефанчук поділився в інтерв'ю головному редактору порталу "Гордон" Олесі Бацман.

Стефанчук назвав другу людину в державі після президента

Руслан Стефанчук. Фото: журнал Фокус

Руслан Стефанчук зазначив, що сьогодні в державі є три головні особи. Перша – це, звичайно, глава української держави. Друга – це спікер Верховної Ради і третя – глава уряду.

Президент в уявленні Стефанчука – це просто президент, гарант. Тому спікер парламенту – це майже те саме, що й президент. Голова Верховної Ради зазначив, що президент сьогодні – це людина, яка може гарантувати права та свободи українських громадян. А далі Руслан Стефанчук зазначив, що він вважає, що і президент, і спікер парламенту, і глава уряду сьогодні стоять практично на тому самому рівні за важливістю в країні. От і виходить така триєдиність влади.

Коментуючи інформацію, політолог та політичний оглядач Валерій Клочок зазначив у себе у Facebook, не можна не погодитися з Русланом Стефанчуком, але, знаючи реакцію президента на такі заяви, можна спрогнозувати, що це інтерв'ю може вилізти для нього боком, бо не дарма ж є таке. вираз: друг ти, не друг — а з черешні злазь.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Руслан Стефанчук обіцяє довести свою ініціативу до логічного завершення, домігшись, щоб Україна залишилася на "зимовому" часі та "літній" час був назавжди скасований. Своє рішення Стефанчук пояснює тим, що треба дбати про здоров'я українців, а вже згодом говорити про економічну доцільність.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини