Головна Новини Політика внутрішня політика Стало відомо про "таємні" зустрічи Арахамія
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо про "таємні" зустрічи Арахамія

16 вересня Арахамія в київському ресторані Eshak зустрічався з депутатом фракції ОТЗЖ, мільйонером Ігорем Абрамовичем

13 жовтня 2021, 06:10 comments4294
Поділіться публікацією:








Глава фракції Слуга народу Давид Арахамія непублічно зустрічався з депутатом ОТЗЖ, запорізьким бізнесменом і двічі літав до Відня на літаку, який структури олігарха Дмитра Фірташа здають а оренду. Про це йдеться в новому розслідуванні журналіста Української правди Михайла Ткача.

Стало відомо про "таємні" зустрічи Арахамія

Давид Арахамія (фото з відкритих джерел)


16 вересня Арахамія в київському ресторані Eshak зустрічався з депутатом фракції ОТЗЖ, мільйонером Ігорем Абрамовичем. Зустріч тривала близько двох годин. Абрамович був одним з підписантів звернення до Конституційного суду, через якого в Україні майже скасували антикорупційну реформу і почався конституційну кризу. Джерела УП називають його близьким до бізнесмена Павлу Фуксу, який недавно потрапив під санкції РНБО, і бізнесмену Віталія Хомутинника.


Ні Арахамія, ні Абрамович не змогли згадати, що обговорювали на зустрічі. "Політичні питання", — сказав Абрамович, але не зміг уточнити, які саме. Арахамія сказав, що зустрічається з депутатами всіх фракцій, окрім євросолідарності. За його словами, з Абрамовичем він обговорював "робочі" питання. "У мене робота така, я глава фракції, я збираю різного роду конструкції з точки зору голосів", — сказав Арахамія. Третім учасником зустрічі в Eshak з Арахамія і Абрамовичем був депутат від СН Остап Шипайло, член комітету з питань енергетики. Саме з енергетикою, за словами Ткача, пов'язані бізнес-інтереси Абрамовича. І саме в його автомобілі Шипайло покинув місце зустрічі.


Давітян в коментарі журналістам сказав, що "біля" ВП він чекав Арахамія, з яким домовився зустрітися. На уточнюючі запитання відповів, що ходив на Банкову "на прийом громадян". До кого саме, згадати не зміг. При цьому він відкинув інформацію про те, що курирує Запорізьку область від ОП. Арахамія підтвердив, що з 2014 році знайомий з Давітяном, але до кого він ходить в ОП, не знає.


Про зустріч Арахіміі на футболі з олігархом Ігорем Коломойський раніше вже сообщалось.Также журналісти з посиланням на отримані ними документи повідомили, що під час закритого авіасполучення з Європою Арахамія двічі літав до Відня з дружиною на приватному літаку, який належить структурам, пов'язаним з олігархом Дмитром Фірташем .Арахамія пояснив це тим, що літак Фірташа нібито був зданий якоїсь великої авіакомпанії, тому "це як викликати Uber". До Відня Арахамія, за його словами, літав по медичній причини, про яку не хоче "розповідати на всю країну".



Нагадаємо, Давид Арахамія прокоментував ситуацію з відставкою Дмитра Разумкова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Не АраХам

13 жовтня 2021, 18:14

Слуги олигархов в который раз обманули лохов-избирателей) Слуги пригласили ОПЗЖ в союзники, что бы те, научили их схемам, по которым бывшие рыгиАналы дерибанили бюджетные деньги. Так называемые "Слуги" это обычные злодюжки, которых привели тупоголовые лохи-избиратели.

Не АраХам

13 жовтня 2021, 18:10

Ара,Хам и я

иван

13 жовтня 2021, 11:11

"Что за отвратительная рожа..." (С)

Субъективно о объективном

13 жовтня 2021, 08:37

Зрада зрадная, цэ пыпець, панове!

Браун

13 жовтня 2021, 06:51

зрада в слузи, зрада! арахамия зрадыв зеленского! тор-новости - зеленського зрадылы и кто?


Новини