Головна Новини Політика внутрішня політика Стало відомо, коли Медведчук може запустити новий телеканал
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли Медведчук може запустити новий телеканал

Це буде новий ресурс для впровадження проросійської риторики

11 лютого 2021, 13:30
Поділіться публікацією:

Народний депутат і кум Путіна Віктор Медведчук може запустити новий телеканал з проросійською риторикою після закриття каналів 112, NewsOne і Zik, на які президент Зеленський наклав санкції РНБО. Про це розповів медіаюрист Роман Головенко, передає видання "Деловая столица".

Стало відомо, коли Медведчук може запустити новий телеканал

Медведчук. Фото: Liga

За його словами, Медведчук, швидше за все, буде купувати нові канали для їх розвитку, або придбає готовий телеканал і просто переведе туди журналістів і редакції.

Медіаюрист зазначив, що через те, що санкції наклали на Тараса Козака (формального власника каналів), то влада не зможе заборонити мовлення нових платформ Медведчука.

За словами Головенко, новий телеканал подасть заявку на ліцензію до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, який не може відмовити в розгляді.

Експерт сказав, що запуск нового телеканалу Медведчука цілком можна очікувати вже в березні й спроба воскресити телевізійний рупор точно буде.

2 лютого президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака і ряд його бізнес-активів, серед яких були канали 112, NewsOne і Zik. Формальним власником цих телеканалів вважають нардепа Віктора Медведчука.

Володимир Зеленський заявив, що медіахолдинг фінансувався з Росії й працював проти національної безпеки нашої країни, підриваючи її рух до Євросоюзу і НАТО. Міністр культури Олександр Ткаченко звинуватив телеканали в інформаційному тероризмі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Медведчука назвали причину закриття його телеканалів.

Читайте також про те, чи збирається Зеленський розпускати Верховну Раду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини