Стала відома дата проведення нового засідання РНБО: яке питання розглянуть

Нове засідання РНБО проведуть вже на цьому тижні

Президент України доручив провести чергове засідання Ради національної безпеки і оборони (РНБО). Про це повідомляє пресслужба РНБО на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Володимир Зеленський доручив секретарю РНБО Олексію Данилову організувати проведення засідання 15 жовтня о 16:00.

У повідомленні наголошується, що всі члени Ради повідомлені про дату, час і місце проведення засідання.

Як передає УНІАН, раніше під час презентації можливостей інформаційно-аналітичної системи "СОТА" в ситуаційному центрі Офісу президента Данилов повідомляв про те, що на засіданні заслухають звіти органів щодо контрабандистів, проти яких запровадили санкції. Крім того, за словами секретаря РНБО, в порядку денному передбачено питання надрокористування.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що нардеп розповів про сферу, в якій Україна "покладе Росію на лопатки". Незважаючи на те, що змагатися з Росією в кількості озброєння Україна поки що не може, є напрямок, де ми здатні не тільки вирівняти баланс сил, але і нанести агресору "неприйнятних втрат" в разі загострення ситуації. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також "Коментарі" інформували про те, що Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів, що на саміті Україна-ЄС навіть не обговорювалося питання про те, щоб позбавити Україну безвізового режиму. Міністр вважає, що чутки про загрозу втрати Україною безвізового режиму поширюють деякі політичні гравці, які насправді не володіють ситуацією.