Головна Новини Політика внутрішня політика Справа Порошенка: В ОПЗЖ розповіли, чому влада надала собі ведмежу послугу
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа Порошенка: В ОПЗЖ розповіли, чому влада надала собі ведмежу послугу

Анатолій Бурміч вважає, що події останніх днів свідчать, що справа щодо лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука розвалюється

21 січня 2022, 12:55
Поділіться публікацією:

Українська влада, намагаючись прибрати з політичного поля п'ятого президента Петра Порошенка через справу проти голови політради "Опозиційної платформи – За життя", народного депутата Віктора Медведчука, зробила собі ведмежу послугу. Про це в ефірі телеканалу UkrLife заявив народний депутат від ОПЗЖ Анатолій Бурміч, повідомляє 112.ua.

Справа Порошенка: В ОПЗЖ розповіли, чому влада надала собі ведмежу послугу

Анатолій Бурміч - фото: ОПЗЖ

Він нагадав, що Порошенко звинувачується за тими самими статтями, що й Медведчук, а отже, з огляду на рішення щодо екс-президента, суд має випустити на свободу та опозиційного політика.

"Тут влада сама себе переграла. Намагаючись позбутися Порошенка через справу проти Медведчука, вона зробила собі ведмежу послугу. Тому що Порошенка під тиском Заходу не можуть посадити у сфабрикованій справі, відповідно, суд має відпустити і Віктора Володимировича Медведчука. Ми сподіваємося, що він скоро вийде на волю і буде разом з нами, очолюючи нас, боротися проти колоніальної політики та розпалювання ворожнечі в Україні. І я вважаю, що це найбільша перемога і позитивне, що сталося останніми днями. Це значить, що справа розвалюється. Це дуже добре, це чудово.  Тому що для нас головне, щоб наш лідер був разом з нами і разом з нами був і в залі ВР, і на мітингах, і зустрічатися з людьми, це дасть впевненість, це дасть віру нашому українському народу. ", — наголосив Бурміч.

Він нагадав, що чинна влада, незважаючи на публічне протиставлення себе попередникам, діє так само, як і вони.

"У нас курс трішки відрізняється від того, який проводила попередня влада і надалі його продовжує чинна, хоча й кажуть, що це опозиція і так далі. Вони не опозиція, це одні й ті самі люди, які проводять один і той же курс, а саме : продовження конфлікту, тарифні реформи ось ці всі антиукраїнські, знищення інвестиційного клімату, залежність від Заходу, напівколоніальний, як кажуть, стан наших територій та іншого, руйнування економіки.. Жодної реформи Петра Олексійовича Зеленський не скасував... А Віктор Володимирович — він же пропонував зовсім інше і робив інше, і ми робимо інше, намагаємося робити... Ми за мир, ми за Мінський процес, ми за інвестиційний клімат, ми за дію Конституції української, судів, ми за незалежність правоохоронних органів і таке інше. А зе загрози для Заходу, для тієї колоніальної політики, яку щодо нас проводять, тому всі фальсифікації, які могли здійснюватися владою проти Віктора Володимировича — вони сприйнялися Заходом на ура, чому? Тому що дуже добре, немає того, хто протистоїть ось цій грабіжницькій щодо України політиці. А чинна влада, вона не проти цього, як і її попередники", — додав нардеп.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини