Головна Новини Політика внутрішня політика Справа Порошенка: Турчинов заявив, що судді стало зле в нарадчій кімнаті
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа Порошенка: Турчинов заявив, що судді стало зле в нарадчій кімнаті

Олександр Турчинов повідомив, що судді Соколову стало зле

17 січня 2022, 23:50
Поділіться публікацією:

Очільник  головного штабу партії "Європейська солідарність" Олександр Турчинов зробив заяву, що суддя Олексій Соколов відчув себе зле  під час процесу в Печерському районному суді. Перед тим, він відлучився до нарадчої кімнати, щоб обрати запобіжний захід для Петра Порошенка. Про це інформують "Коментарі", оприлюднивши інформацію з трансляції мітингу перед судовим органом.

Справа Порошенка: Турчинов заявив, що судді стало зле в нарадчій кімнаті

Олександр Турчинов (фото з відкритих джерел)

 Олександр Турчинов оприлюднив інформацію, що для судді Соколова викликали карету Швидкої допомоги з тої причини, що йому стало зле.

Разом з тим, спікер Печерської судової установи столиці  Віталій Чергавий, надаючи коментар журналісту  видання, не сказав нічого конкретного на рахунок  стану здоров’я  судді Соколова.

За його словами, суддя знаходиться в нарадчій кімнаті. Це – таємниця нарадчої  кімнати,- резюмував Чергавий.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Порошенко вперше пояснив, чому втік від слідчих ДБРПетро Порошенко, дав пояснення своєї реакції під час спроби представників слідства ДБР вручити йому повістку. Власну спробу від’їхати й слова, з якими він звертався до водія "Поехали, твою мать", нардеп  видав за  "дивну позицію"  кермувальника. Політик ще сказав, що не так сприйняв правоохоронців. Думав, що це – пранкери. Порошенко заявив, що  від власної охорони та помічників отримав інформацію, що далі, на виході перебувають якісь  пранкери, блогери. І що він  не був поінформований, що це силовики з ДБР. Їх крики я почув, коли авто вже рухалось. Відомо, що 17 грудня, п’ятий український президент на своєму автомобілі втік від представників Державного бюро розслідувань, які мали намір вручити йому особисто повістки про виклик на допити. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини