Головна Новини Політика внутрішня політика Спочатку був реферат, а потім – розповідь у картинках: Медведчук про програму Кабміну
commentss НОВИНИ Всі новини

Спочатку був реферат, а потім – розповідь у картинках: Медведчук про програму Кабміну

Лідер ОПЗЖ Віктор Медведчук жорстко розкритикував програму Кабінету міністрів України, яку сьогодні відправили на доопрацювання

4 червня 2020, 15:00 comments1112
Поділіться публікацією:








У чинного уряду немає програми дій: спочатку був поданий реферат а потім — розповідь у картинках. Про це заявив голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат Віктор Медведчук у кулуарах парламенту, передає "112 Україна".

Спочатку був реферат, а потім – розповідь у картинках: Медведчук про програму Кабміну

Дії уряду політик оцінює вкрай негативно.

"Ніякої програми уряду немає, я не знаю, про що вони говорять. Спочатку вони подали реферат, зараз вони подали розважальне оповідання в картинках. Ні цифр, ні напрямів, ні реальної стратегії щодо зупинення падіння української економіки там немає. Тому говорити про те, що це програма уряду, а тим більше говорити про ступінь або можливості її підтримки, на сьогоднішній день просто не доводиться", — сказав Медведчук.


Раніше в "Опозиційній платформі – За життя" вказали на те, що тільки на початку квітня, через місяць після свого формування, Кабінет міністрів Дениса Шмигаля вніс до Верховної Ради України програму діяльності. У політсилі заявили, що всі короткострокові та довгострокові плани нового уряду, за допомогою яких вони готуються розвивати країну і покращувати життя українських громадян, вмістилися на 10 сторінках презентації. ОПЗЖ вважає, що в програмі нібито скопійовані тексти та ідеї часів режиму Порошенка, які "вже були геть відкинуті трьома чвертями українських виборців на виборах".

Як повідомлялося, Верховна Рада вирішила відправити на доопрацювання програму дій уряду. Парламентарії заявили, що програма дій Кабміну потребує суттєвих змін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини