Головна Новини Політика внутрішня політика "Слуги народу" вирішили виключити Людмилу Буймістер із фракції: відома причина
commentss НОВИНИ Всі новини

"Слуги народу" вирішили виключити Людмилу Буймістер із фракції: відома причина

Фракція "Слуга народу" вирішила прибрати депутатку зі свого складу

18 жовтня 2021, 20:45
Поділіться публікацією:

18 жовтня президентська партія вирішила виключити зі свого складу ще одну депутатку. Відповідне рішення "Слуга народу" прийняли під час засідання фракції у  КВЦ "Парковий". Про це повідомляє журналіст порталу "Коментарі" у Верховній Раді.

"Слуги народу" вирішили  виключити Людмилу Буймістер із фракції: відома причина

Людмила Буймістер (фото з відкритих джерел)

На засіданні фракції  "Слуга Народу" прийнято рішення ініціювати процедуру виключення Людмили Буймістер зі свого складу. 

Нардеп від фракції "Слуга народу" Данило Гетьманцев прокоментував, чому вони з колегами прийняли таке рішення.

"Ми проголосували майже одноголосно. було декілька людей, які утрималися чи проголосували проти. Зараз ми оформимо таке рішення. Зазвичай ми таке рішення оформляємо письмово. Тобто, кожен депутат підписується у підписних листах. І направимо керівництву Верховної Ради України для оголошення в залі",- заявив депутат

Відповідаючи на запитання журналістів про причини такого рішення, нардеп заявив, що вона не так голосувала

"Зверніть, будь ласка, увагу на голосування народного депутата по питаннях, які мають для нашої політичної програми і нашої партії принципове значення. Згадайте голосування за антиолігархічний закон. Є певна політична публічна позиція депутата, яка не збігається з позицією фракції в цілому і відверто їй суперечить. Давайте будемо називати речі своїми іменами. Тому це рішення назріло, має під собою підстави . І я переконаний, що кожен з нас має право на власну політичну кар'єру, власну політичну позицію, але чесно перед тим, як ти реалізуєш свою політичну амбіцію, кар'єру, поговори з тими людьми, з якими ти прийшов, доведи  до їх відома, а не чекай поки тебе виключать",- пояснив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що стало відомо, що завадило Гетьманцеву потрапити у Верховний Суд.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини