Головна Новини Політика внутрішня політика "Слуга" Гринчук пояснила, як Infiniti опинилась серед сільгосптехніки
commentss НОВИНИ Всі новини

"Слуга" Гринчук пояснила, як Infiniti опинилась серед сільгосптехніки

Гринчук списала все на технічну помилку

31 серпня 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

Депутатка від "Слуги народу" Оксана Гринчук, яка на початку серпня задекларувала дорогий кросовер Infiniti QX50 як сільськогосподарську техніку за заниженою вартістю, пояснила, як так сталося. За її словами, автівка некоректно відбивається на сайті НАЗК через невиправну технічну помилку, пише видання Букви.

"Слуга" Гринчук пояснила, як Infiniti опинилась серед сільгосптехніки

Оксана Гринчук (фото з відкритих джерел)

На жаль, виправити помилку на сайті НАЗК неможливо, однак депутатка повідомила про неї керівництво НАЗК з допомогою особистого кабінету.

“Абсолютно усі ідентифікаційні ознаки автомобіля показано вірно, а тому є очевидним, що  помилкове відбивання позначки “сільськогосподарська техніка” замість “автомобіль легковий” є суто технічною помилкою. Законодавством України не передбачено можливостей внесення виправлень до повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, тому, коли відбуваються навіть такі технічні помилки, виправити їх неможливо. Проте, запевняю Вас, що про це некоректне відбивання, я негайно повідомила НАЗК через особистий кабінет”, — повідомила депутатка у відповідь на запит.

”Слуга” Гринчук пояснила, як Infiniti опинилась серед сільгосптехніки - фото 2

Відтак, за інформацією, яку вказала Оксана Гринчук, машину придбали 25 липня в Ірини Олександрівни Колчанової. Варто зазначити, що в офіційного дилера Іnfiniti QX50 можна придбати за понад один мільйон гривень. Машини з пробігом на б/в ринку вартують приблизно вдвічі дешевше.

Відомо, що до того як потрапити у Раду за списком від партії "Слуга народу", Оксана Гринчук працювала менеджером та в секторі маркетингу компанії "Київстар".

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що депутатка від "Слуги народу" Оксана Гринчук задекларувала дорогий кросовер як сільгосптехніку. У своїй декларації політик вказала, що придбала авто за 212 тисяч гривень. Про це йдеться на сайті НАЗК.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини