Головна Новини Політика внутрішня політика Скромний нардеп Шахов виявився мільйонером: за справу взялася САП
commentss НОВИНИ Всі новини

Скромний нардеп Шахов виявився мільйонером: за справу взялася САП

Нардепу Шахову повідомили про підозру у недекларуванні майна майже на 60 мільйонів гривень

23 листопада 2021, 13:50 comments1005
Поділіться публікацією:

Нардеп Сергій Шахов із групи "Довіра", який за декларацією веде досить скромний спосіб життя, має скромні доходи – виявився насправді далеко не бідною людиною, яка все своє майно переписала на дружину. Більше того, щоб приховати своє багатство, парламентарій навіть пішов на те, щоб офіційно бути холостяком. Як передає видання "Коментарі", про це у Facebook пише керівник програми журналістських розслідувань "Схеми" Наталія Седлецька.

Скромний нардеп Шахов виявився мільйонером: за справу взялася САП

Сергій Шахов. Фото: Схеми

Телеведуча нагадала, що рівно 7 місяців тому "Схеми" оприлюднили розслідування про Сергія Шахова, а саме про те, що він приховує від суспільства та виборців свій реальний спосіб життя.

Наталія Седлецька зазначає, якщо відкрити декларацію нардепа, то може скластися враження, що він веде скромний спосіб життя, живе у квартирі сина, неодружений. А за фактом у Шахова є громадянська дружина, спільні діти та загальний побут. Щоб бути ближчими до виборців Шахов вигадав схему, щоб переписати все своє майно на дружину. Мабуть, через скромність політик вирішив приховати від українців, що має два маєтки в елітному поселенні "Сонячна долина" під Києвом, а ще 8 квартир і стільки ж паркомісць у новій, елітній багатоповерхівці на Печерську.

Нардеп уже отримав від прокурора САП підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Наталія Седлецька наголошує, журналісти "Схем" уважно стежитимуть за цим процесом, зокрема, чи дійде ця справа до суду.

Читайте також на порталі "Коментарі" — український народний депутат Сергій Шахов став першим народним обранцем, який інфікувався коронавірусом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини