Головна Новини Політика внутрішня політика Ситуація змінюватиметься: експерти висловили свою думку щодо воєнних дій в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація змінюватиметься: експерти висловили свою думку щодо воєнних дій в Україні

В Україну вторглися російські війська. ЗСУ продовжує оборону міст від окупантів

25 лютого 2022, 19:38 comments4214
Поділіться публікацією:

Ситуація змінюватиметься: експерти висловили свою думку щодо воєнних дій в Україні

Підбита ворожа техніка, фото Facebook

Російське вторгнення в Україну, яке розпочалося 24 лютого, набирає обертів . Ворог іде на Київ, зазнаючи при цьому величезних втрат. Глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що Москва готова до переговорів із Києвом, але виставив абсолютно нездійсненні умови. Експерти, які, як і вся Україна, під обстрілами, продовжують ділитися з виданням "Коментарі" не лише своїм баченням ситуації, а й емоціями.

  Для нашої держави зараз важливо виграти день, другий, тиждень.

Політичний експерт, експерт із конституційного права Богдан Бондаренко розповів таке:

"У нас у Києві, на мою думку, ситуація спокійна – наскільки це можливо. Звичайно, гримлять вибухи та постріли. Але ми вистоємо! Добре поводяться як центральна влада, так і міський голова Віталій Кличко. Місто нормально функціонує. Спостерігаються скоординовані дії органів місцевого самоврядування, силовиків, ЗСУ. Бардак у певних моментах нікуди не подівся, але забезпечення життєдіяльності міста з огляду на нинішні умови на непоганому рівні".

Становище, звісно, залишається складним, зазначає експерт. Росія заводить нові та нові сили та засоби. Але й відсіч отримує гідний.

"Для нашої держави зараз важливо виграти ще один день. Потім ще один. Тиждень, другий. Важливо вистояти. А далі ситуація змінюватиметься. Сподіваюся, на краще. Важливо розуміти, що ніхто, крім нас, не допоможе. Поки що Київ, куди противник спрямовує основні сили, готується до оборони", – резюмує Богдан Бондаренко.

Союзники на Заході виявилися не здатними узгодити спільну думку

Політичний аналітик Максим Маньковський наголошує, що українці завжди раді тим, хто приходить до нас із відкритим серцем. І дуже вдячні за допомогу. І завжди пам'ятатимемо тих, хто допомагає нам зараз – триматися вже другу добу.

"Але як подяка, ми дуже гостро відчуваємо несправедливість – і ніколи не пробачимо ні віроломного нападу, ні "зраду". На сьогоднішній день вже стає зрозуміло, що лише завдяки нашим збройним силам та мужності простих українців тисячі трун загарбників поїдуть додому. На жаль, наші союзники, які заявляли про нещадну відповідь новими санкціями, якщо Путін посунеться на Україну, виявилися не здатними погодити спільну думку", – зазначає експерт.

Максим Маньковський зізнався, що подібна імпотентність Заходу особисто була для нього прогнозованою. Проте, деякі надії залишалися. Поки що вони, на жаль, не виправдовуються.

"Але завдяки нашим і військовим, і громадянським героям – ми обов'язково вистоїмо, – упевнений експерт. — А російський військовий корабель, що вже пішов на ... ( відсилання до посилу на три літери корабля окупантів, який пропонував здатися захисниками острова Зміїний — прим. ред. ), потягне за собою головного рашиста в пекло. Українців – не перемогти!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини