Головна Новини Політика внутрішня політика Ситуація на Донбасі може погіршитися в будь-який момент - Данилов
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація на Донбасі може погіршитися в будь-який момент - Данилов

Секретар РНБО Олексій Данилов зазначив, що зараз готується рішення Ради національної безпеки і оборони щодо ситуації на Донбасі

27 листопада 2020, 17:53
Поділіться публікацією:

Ситуація в районі ООС в будь-яку секунду може погіршитися через російських пропагандистів.

Ситуація на Донбасі може погіршитися в будь-який момент - Данилов

ФОТО: З відкритих джерел

Про це заявив Олексій Данилов, секретар РНБО, відповідаючи на питання про можливе загострення на фронті в інтерв'ю Фокусу.

За його словами, по-справжньому впливають на ситуацію не люди, які знаходяться в окупованому Донецьку, а пропагандисти Кремля.

Данилов також нагадав, що скоро настане 9 грудня — закінчується термін дії плану А, рішення конфлікту на Донбасі політико-дипломатичним шляхом.

Данилов натякнув, що готується рішення РНБО щодо ситуації в Донецькій і Луганській областях, але подробиці не розкрив рішення. На цей час невідомо, яким буде рішення, "відкритим або закритим".

В цьому році вже звучали заяви, що війну на Донбасі зможуть закінчити до кінця року. Так, навесні в одній з інтерв'ю Володимир Зеленський висловлював надію, що зможе знайти точки дотику з російським президентом Володимиром Путіним щодо припинення війни на Донбасі.

Через пів року віце-прем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков уже заявив, що війну на Донбасі до кінця 2020 року закінчити не вдасться.

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що режим тиші дотримується з літа цього року. Попри це Штаб ООС практично кожен день інформує, що бойовики порушують режим тиші, використовуючи зброю проти українських військових.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини