Головна Новини Політика внутрішня політика Шуфрич за лаштунками програми накинувся на міністра Ляшка: Скрипін розповів деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Шуфрич за лаштунками програми накинувся на міністра Ляшка: Скрипін розповів деталі

Шуфрич відірвав ґудзик з піджака Ляшка

18 грудня 2021, 01:15
Поділіться публікацією:

Обранець від ОПЗЖ в парламенті Нестор Шуфрич  після закінчення ток-шоу "Право на владу", яке виходить на каналі "1+1", ледве не побив  очільника  українського МОЗ Віктора Ляшка.  Про це повідомив представник ЗМІ Роман Скрипін.

Шуфрич за лаштунками програми накинувся на міністра Ляшка: Скрипін розповів деталі

Нестор Шуфрич (фото з відкритих джерел)

Як він зазначив, Шуфрич поводив себе за лаштунками передачі брутально та агресивно і почав погрожувати кулаками  цьому посадовцю.

 За  словами Скрипіна, цей депутат – маніпулятор з великої літери "г*мно".  В ефірі це було помітно. Зокрема, цей політик  розпочав маніпуляції з Майданом, де  відкриває рот і згадуєш про це? Його давно не п**дили.

Вчора трапилось цікаве поза ефіром. Цей депутат кинувся за лаштунками передачі  на очільника медичного відомства  Віктора Ляшка. Тут вже не до жартів і сміху. Бо все проходило  не в ефірі програми, не для того, щоб був ефект на шоу. Шуфрич підбіг до останнього, щось кричав, повідривав із злості ґудзики йому на піджаку. Ось така дивна поведінка цього обранця. Зараз він може таке витворяти, бо Шуфрича давно не п**дили. Очевидно, вже настав час.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Шуфрич і Верещук влаштували перепалку в прямому ефірі.Не минає і дня, щоб депутати Верховної Ради не відзначилися якимись гучними заявами. Іноді подібні фрази зачіпають їхніх колег, як і сталося в середу, 7 липня, на програмі "Ток-шоу №1" У прямому ефірі посварилися депутати від "ОПЗЖ" і "Слуги народу" — Нестор Шуфрич та Ірина Верещук. Сварка виникла під час обговорення гостями студії теми українсько-білоруського співробітництва. Політики і експерти намагалися з'ясувати, чи чекати поліпшення відносин між нашими країнами, коли депутати "зійшлися" у словесній сутичці.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини