Головна Новини Політика внутрішня політика Шмигаль звернувся до вчителів із проханням
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль звернувся до вчителів із проханням

Шмигаль розповів, що буде з роботою шкіл з 1 вересня

26 серпня 2021, 15:09
Поділіться публікацією:

Старт нового навчального року ніщо не повинно затьмарити, і школярі повинні сісти за парти 1 вересня, як і планується. Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці в Телеграм заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Шмигаль звернувся до вчителів із проханням

Денис Шмигаль. Фото: liga.net

Глава уряду додав, що попри те, що 1 вересня навчальний рік розпочнеться у звичайному режимі, ніхто не скасовував протиепідеміологічних правил, яких зобов'язані дотримуватися як педагоги, так і учні.

Окремо Денис Шмигаль звернувся з проханням до вчителів, які ще не зважилися вакцинуватися проти коронавірусу. Він попросив педагогів не зволікати зі щепленням проти коронавірусу. Це єдина гарантія безпеки дітей і педагогів. Шмигаль наголошував на тому, що Україна має достатній запас вакцини проти коронавірусу, яка є абсолютно безпечною. При тому, що в Україні є вибір, яку робити вакцину, закуплені найбільш дієві.

Також Денис Шмигаль розповів, що не припиняється реформа Нової української школи. І з нового навчального року вона почнеться у 5-х класах 136 шкіл України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава уряду Денис Шмигаль оголосив про продовження адаптивного карантину до 1 жовтня. Причина — зростання кількості госпіталізацій і важких хворих COVID-19. При цьому Шмигаль зазначив, що ситуація повністю контрольована, але правильніше буде діяти на випередження.

Раніше "Коментарі" також повідомляли про те, що вже є перші країни, які визнали COVID-сертифікати з України. Глава Кабміну Денис Шмигаль заявив, що це Туреччина, Угорщина, Молдова, Грузія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Denys_Smyhal
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини