Головна Новини Політика внутрішня політика Сергій Тихонов прокоментував своє можливе призначення директором «Укроборонпрому»
commentss НОВИНИ Всі новини

Сергій Тихонов прокоментував своє можливе призначення директором «Укроборонпрому»

На запитання представника медіа про призначення ймовірний кандидат на посаду гендиректора держконцерну запропонував дочекатися відповідного наказу

10 вересня 2020, 21:16 comments1339
Поділіться публікацією:

Як стало раніше відомо, прем’єр-міністр Денис Шмигаль вніс на ім’я Зеленського подання про призначення нового генерального директора державного концерну "Укробронпром" Сергія Тихонова. Тихонов, в свою чергу не підтвердив, але й не спростував оприлюднену напередодні інформацію. Про це пише "Радіо Свобода".

Сергій Тихонов прокоментував своє можливе призначення директором «Укроборонпрому»

Фото: УНІАН

На запитання представника медіа про призначення, ймовірний кандидат на посаду гендиректора держконцерну запропонував дочекатися відповідного наказу.

 "Пропоную дочекатися рішення. А потім почати постійно працювати", – заявив Тихонов.

Відомо, що Сергій Тихонов нині є головою Департаменту з питань національної безпеки та оборони в Офісі глави держави. З 1998 до 2002  він був народним депутатом Верховної Ради 3 скликання від "Прогресивної соціалістичної партії України", лідер якої Н. Вітренко виступала тоді проти вступу України до НАТО. Також Тихонов був членом "Партії регіонів", а в 2002 році балотувався до Верховної Ради від блоку "За єдину Україну!"

Раніше "Коментарі" повідомляли, що прем’єр запропонував Зеленському кандидатуру Тихонова на пост голови "Укроборонпрому".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини