Головна Новини Політика внутрішня політика Що принесе українцям пенсійна реформа: нардеп розповіла про накопичувальні пенсії
commentss НОВИНИ Всі новини

Що принесе українцям пенсійна реформа: нардеп розповіла про накопичувальні пенсії

Тимошенко розкритикувала наміри влади реформувати пенсійну систему

20 вересня 2021, 21:00
Поділіться публікацією:

Юлія Тимошенко заявила, що  суспільство готують до того, що буде знищений солідарний пенсійний фонд. Саме так політик схарактеризувала нову пенсійну реформу в Україні. Про це вона заявила в ефірі програми "Хард з Влащенко"

 Що принесе українцям  пенсійна реформа: нардеп розповіла про накопичувальні пенсії

Юлия Тимошенко (фото с открытых источников)

Опозиційний політик заявила, що у парламенті знову збираються розглядати законопроєкт про приватні пенсійні фонди.

"Зараз вони вже в п'ятий раз збираються протягнути через парламент законопроєкт про приватні пенсійні фонди. Дуже проста концепція: приватні пенсійні фонди, додаткові податки на людей і на бізнес, вони туди сплачують, а потім ми  не знайдемо ні грошей, ні фондів. Тому що в цьому законі ніяких гарантій не прописано. Цей закон для того, щоб сотні мільярдів зняти з країни й не відповідати за збереження цих грошей. От що вони протягують. Боляче на це дивитися, але як можна протистояти цьому, у них 250 депутатів, а в нашій фракції 25 депутатів",- заявила політик.

Юлія Тимошенко заявила, що її команда має десятки соціальних законопроєктів. Вона навела приклад Франції та заявила, що люди там сильні та захищають свої свободи.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що депутат від "Слуги народу" Ірина Верещук прокоментувала пенсійну реформу в Україні.  Україні потрібна реформа пенсійної системи та механізми накопичення коштів, проте вони мають не обтяжувати ані громадян, ані підприємців додатковими податками, вважає народний депутат Ірина Верещук. Вона заявила, що політики не можуть змушувати людей іти у приватні пенсійні фонди,  та вкладати туди свої заощадження. Навіть роботодавців не можна змушувати, бо це буде виглядати, як ще один податок. Політик каже, що триває дискусія на рівні комітету. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

иван

21 вересня 2021, 06:23

Это украинское государство, демократически избранное и истинно народное. Значит народ хочет именно этого, ну, в смысле сдохнуть в старости от холода, голода и некачественного медобслуживания. Если бы хотели другого, то заявили об этом на улицах и площадях.


Новини