Головна Новини Політика внутрішня політика Що одягла Зеленська на зустріч з Урсулою фон дер Ляєн та чим здивувала президентка Єврокомісії
commentss НОВИНИ Всі новини

Що одягла Зеленська на зустріч з Урсулою фон дер Ляєн та чим здивувала президентка Єврокомісії

Президентка Єврокомісії – у синьо-жовтому, перша леді України – у стриманому чорному: образи Зеленської та Урсули фон дер Ляєн під час зустрічі у столиці, вразили елегантністю

10 травня 2023, 12:35 comments1119
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі", з посиланням на Telegram-канал дружини президента України.

 Що одягла Зеленська на зустріч з Урсулою фон дер Ляєн та чим здивувала президентка Єврокомісії

Олена Зеленська з Урсулою фон дер Ляєн. Фото з Telegram

У День Європи, бажана гостя, президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн, що прибула до столиці із робочим візитом, встигла зустрітися і з першою леді України — Оленою Зеленською. Тема їх спільної дискусії стосувалася захисту українських дітей, під час війни. А саме: їх адаптації у інших країнах, навчання в укриттях, чи реабілітації тих маленьких українців, котрі повертаються додому з Російської Федерації, після викрадення загарбниками. Президентка Єврокомісії запропонувала Україні експертну допомогу Європейського Союзу у цьому напрямку.

Натомість, Олена Зеленська розповіла Урсулі фон дер Ляєн про вітчизняну розробку програми, в рамках якої діти, що втратили на війні близьких, зможуть пройти реабілітацію.

"Була рада сьогодні зустріти Президентку Європейської комісії Урсулу фон дер Ляєн у Києві та обговорити з нею психологічну реабілітацію українських дітей", — написала Зеленська у Telegram.

Не залишились поза увагою публіки і образи першої леді України та Президентки Єврокомісії.

Урсула фон дер Ляєн вразила костюмом, у символічних для України кольорах: на ній був яскраво-синій жакет і світло-жовтий топ. За останніми спостереженнями, Президентка Єврокомісії часто обирає ці кольори для публічних зустрічей. Особливо це стало помітно у 2022 році.

У свою чергу, Олена Зеленська залишилась при стриманій елегантності. Дружина українського президента обрала для ділової зустрічі: чорний костюм – з подовженим жакетом й класичними штанами.  А також, білу сорочку у срібну смужку й туфлі на підборах. Волосся перша леді України зібрала у пучок, з аксесуарів одягла лише сережки-кульки. 

Як писали "Коментарі", — Перша леді України вкотре вразила стилем: Зеленська прибула до Лондона на церемонію коронації Чарльза ІІІ Дружина президента України Олена Зеленська візьме участь у коронації Чарльза ІІІ, що відбудеться 6 травня. Свій візит до Великобританії та Північної Ірландії перша леді України розпочала з Лондона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини