Головна Новини Політика внутрішня політика СБУ збираються реформувати: яких змін очікувати співробітникам
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ збираються реформувати: яких змін очікувати співробітникам

Нардеп Мар'яна Безугла закликала співробітників Служби не панікувати й стежити за офіційними новинами щодо реформи

9 червня 2021, 11:38
Поділіться публікацією:

Представники вітчизняної влади вже не один місяць обговорюють ймовірність реформування принципу роботи Служби безпеки України. Будь-яке очікування змін породжує десятки чуток і дезінформаційних тез. За словами народного депутата від "Слуги народу" Мар'яни Безуглої, співробітникам СБУ слід довіряти лише перевіреній інформації з офіційних джерел.

СБУ збираються реформувати: яких змін очікувати співробітникам

Нардеп Мар’яна Безугла. Фото: Sarakhan Vadym

На особистому Facebook-сторінці політик підкреслила, що реформи для СБУ залишилося чекати зовсім недовго. Як запевняє Безугла, автори сподіваються подати відповідний законопроєкт на розгляд парламенту вже до кінця червня. Також, за її словами, підтримки документа від колег-нардепів в обох читаннях чекають до завершення чергової сесії.

При цьому депутат підкреслює, що над проєктом закону про реформу СБУ ведеться скрупульозна юридична робота — щоб уникнути непорозумінь і провокацій.

Також Мар'яна Безугла зазначила, що мало не щодня противники реформування намагаються так чи інакше зірвати підготовку документа. На думку політика, такі спроби можуть тривати й далі, але роботу зупиняти не збираються.

На переконання представниці "Слуги народу", законопроєкт, який знаходиться у розробці, передбачає створення справді української спецслужби, де гідні люди зможуть виконувати гідну роботу та отримувати при цьому гідну платню. Безугла запевняє, що реформа СБУ дозволить чесним співробітникам більше "не ховати очі" від самих себе або членів сім'ї, коли мова так чи інакше заходить про професійної зайнятості.

"Просто усвідомте, що це — шанс працювати чесно, а не "доїти"/"тримати"/"підвішувати за..." тощо", — зазначила Мар'яна Безугла, закликавши нинішніх співробітників СБУ не вестися на фейки всередині організації.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Росії відбулися чергові пошуки українських "шпигунів". Цього разу співробітники Федеральної служби безпеки (ФСБ) РФ звернули увагу на свого ж співвітчизника, звинувативши його в нібито співпраці з українськими спецслужбами. Всі подробиці справи ви можете дізнатися в нашому матеріалі.

Також на порталі ми повідомляли про те, що представниками СБУ був викритий іноземний агент, пов'язаний з Радою нацбезпеки і оборони (РНБО). Що відомо про інцидент, читайте в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини