Головна Новини Політика внутрішня політика СБУ зайнялася Рабиновичем, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ зайнялася Рабиновичем, - ЗМІ

Народний депутат Вадим Рабинович оприлюднив у Фейсбуці карту України без Криму

1 березня 2021, 23:12 comments2411
Поділіться публікацією:

У Службі безпеки України вивчають публікацію в Facebook, яку зробив народний депутат ОПЗЖ Вадим Рабинович — на карті України відсутній Крим. Про це повідомляє "Укрінформ".

СБУ зайнялася Рабиновичем, - ЗМІ

Вадим Рабинович (фото з відкритих джерел)

"Вивчаємо, аналізуємо. За результатами будемо інформувати додатково ", — заявили виданню в прес-службі СБУ з приводу опублікованої карти.

Дані карти свідчать, що жителі південно-східних регіонів України нібито розмовляє лише російською мовою, в центральній частині — суржиком, а український використовують тільки в західних областях.

При цьому в підписі зазначено, що карта складена за даними Київського національного лінгвістичного університету.

Нагадаємо, Вадим Рабинович потрапив в черговий скандал, за який він може піддатися кримінальному переслідуванню. На своїй сторінці в Facebook політик опублікував карту України без Криму, тим самим заперечуючи територіальну цілісність нашої країни. Рабинович опублікував карту України без Криму, тим самим визнаючи російську окупацію півострова і заперечуючи територіальну цілісність нашої країни. За це йому може загрожувати кримінальне переслідування і реальний термін. Картинка, яку опублікував Рабинович, також є візуальним супроводом російської пропаганди проти України, де піднімається питання "утиску російськомовних".

У лютому 2014 року на території Криму з'явилися військові без розпізнавальних знаків, які захопили будівлю кримського парламенту, аеропорт в Сімферополі і інші об'єкти стратегічної інфраструктури. 16 березня був проведений незаконний "референдум", який не був визнаний Україною та країнами-членами міжнародного співтовариства.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.ukrinform.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

селянин

2 березня 2021, 09:19

жидяку (https://uk.wikipedia.org/wiki/Жид) на гіляку.


Новини